Jelenleg ő az egyik legvitatottabb podcast-házigazda, és most megnézzükJoe Roganépolitikai nézetek.

Joe Rogan az év elején került a reflektorfénybe, amikor a kritikusok utánajártak a COVID-19 vakcinával kapcsolatos nézetei miatt. Egyes zenei művészek úgy döntöttek, hogy eltávolítják munkáikat a Spotify-ról, válaszul a streaming szolgáltatásra, amely lehetővé teszi a Joe Rogan élmény , amely véleményük szerint téves információkat terjeszt a COVID-19-ről és a vírus elleni vakcinákról.

Joe Rogan politikai nézetei magyarázata

    Joe Rogan politikai nézetei a múltban: A podcast műsorvezetőjét 2020-ban libertárius beállítottságúként jellemezték. Támogatást mutatott Bernie Sanders felé.Joe Rogan a republikánusokról és a demokratákról:Nem adok F-et – ha republikánus vagy demokrata vagy. Mindkét oldalról megosztom az ötleteket.Joe Rogan helyes nézetei:Azt állítja, hogy nagy támogatója a katonaságnak és a második módosításnak.Joe Rogan bal oldali nézetei:Támogatja a nők jogait.

Alapján a nap , Joe Rogan nyitott politikai meggyőződéséről, és azt mondta, hogy osztja a demokrata és a republikánus pártok meggyőződését. Sok szempontból hibrid vagyok. Nem fogadom el ezt a gondolatot, hogy egy másik párt egyik tagjának kell lennem.A podcast műsorvezetője azt is elmondta a CIA-tisztnek, Mike Bakernek, hogy nagy támogatója a hadseregnek és a második módosításnak. Szociálisan azonban liberális marad.

Joe Rogan a múltban kijelentette, hogy egész életében liberális volt

Az a 2020-as interjú A progresszív politikai kommentátorral, Jimmy Dore-ral Joe Rogan elárulja, hogy egész életében liberális volt, és egyáltalán nem jobboldali. Soha életemben nem szavaztam jobboldalira. Én a demokratára szavaztam, a függetlenre szavaztam. Egyáltalán nem vagyok jobboldali.

Joe Rogan azonban elismerte, hogy nagyon sok jobboldali családi érték van, amelyet csodál. De amikor a homofóbiáról van szó, amikor a nők jogairól van szó, akkor itt megtöröm.

Joe Rogan a közelmúltban kijelentette, hogy nem akar többé politikusokat vinni a podcastjába

Mint korábbanjelentették, Joe Rogan bejelentette, hogy nem akar többé politikusokat vinni podcastjába. Korábban 11 politikust üdvözölt a műsorban. Az egyetlen nagy horderejű politikus azonban, aki szerepelt, Bernie Sanders.

Arról szólva, hogy miért döntött úgy, hogy nem visz politikusokat a műsorba, Joe Rogan kijelentette: nagyon apolitikus vagyok. Ha a jövőről és a politikai jelöltekről van szó, nem akarok ilyen befolyást gyakorolni. Olyan akarok lenni, aki tud nézni és megfigyelni. Nem akarok olyan lenni, aki ténylegesen befolyásolja ezt.

Joe Rogan azt is kifejtette, hogy ami a politikai nézeteket illeti, úgy döntött, hogy jelenleg nagyon apolitikus marad. Ami engem valójában érdekel, az az emberekkel való beszélgetés. Engem közel sem érdekel a dolgok befolyásolása. Sajnos, mivel nagyon sok ember figyel oda, én ugyanúgy csinálom, mint mindig. De most többen figyelnek.

Joe Rogan a továbbiakban kijelenti: Az a gondolat, hogy egy embernek ekkora befolyása lehet, sok embert nyugtalanít, akik szeretnék, ha ezek az óriásvállalatok, amelyeket a gyógyszergyárak irányítanak, és bárki is fizeti a reklámjukat, döntsd el, miről lehet és miről nem lehet beszélni, és miről nem lehet beszélni vagy nem. És mi a téves információ és mi a valós információ.

Szerkesztő Választása