Mivel sok üzlet bezárt Martin Luther King Jr. Day hétfőn, némi zűrzavar uralkodik az Egyesült Államok postai szolgálati idejével kapcsolatban. Tisztázzuk a dolgokat.

Nos, a rövid válasz az, hogy az USPS nem lesz nyitva. Alapján Newsweek , kedden rendes üzemidő lesz.

Egy USPS-szolgáltatás, a Priority Mail Express azonban továbbra is fut. A szolgáltatás az év minden napján minden ügyfél számára elérhető.11 napig nem dolgoznak az USPS postai szolgáltatók és a postai szolgáltatók. Talán egyszer valaki kitalál egy hasznos mondókát róla.

Hétfő és újév után van az elnökök napja (február 21.), az emléknap (május 30.), a június hetedik nemzeti függetlenség napja (június 20.), a függetlenség napja (július 4.), a munka ünnepe (szeptember 5.), a Kolumbusz napja ( október 10., a veteránok napja (nov. 11.), a hálaadás (nov. 24.) és a karácsony (dec. 26.).

Martin Luther King Jr. születésnapját az Egyesült Államokban minden év első hónapjának harmadik hétfőjén ünneplik.

A szövetségi kormány kitünteti a királyt munkájáért

Hétfőn ünneplik a néhai lelkész munkáját a néhai déli baptista prédikátoron.születésnapKing kampányolt és felvonulásokat vezetett délen az 1950-es és 1960-as években, hogy véget vessen a faji szegregációnak.

Dolgozott azon, hogy megszűnjenek a külön szállások az Egyesült Államok munkahelyein, a tömegközlekedésben ésiskolák, faji egyenlőséget követelnek az egész országban.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Az Outsider.com (@outsiderig) által megosztott bejegyzés

King a washingtoni National Mall bevásárlóközpontban beszélt 1963. augusztus 28-án. A polgárjogi aktivista 250 000 fős tömeg előtt beszélt aznap. John Meacham történész elmondta, hogy a beszéd segített Kingnek csatlakozni (Thomas elnökökhöz) Jeffersonhoz és Abraham Lincolnhoz a modern kort formáló férfiak sorába.Amerika.

Az USPS 1979. január 13-án bocsátott ki Martin Luther King Jr. bélyeget.

Sok vállalkozás leáll az MLK napján

Hétfőn egy hétvégi hóvihar sok üzletet bezárhat országszerte, de a nemzeti ünnep miatt valószínűleg bezárnak. Az USPS szövetségi ügynökség, míg más vállalkozások, például a UPS magántulajdonban vannak.

A Newsweek értesülései szerint a United Parcel Service működiknormális esetben. A FedEx-nek is szüksége van a pénzére, így a házhozszállítás, a FedEx Office és a FexEx Custom Critical műveletei is használhatók. Más szolgáltatások, mint például a FedEx Express és a Ground Economy, módosított ütemezés szerint működnek, ezért érdeklődnie kell a helyi fiókjaiknál.

De mindig lesz némi zűrzavar az USPS-sel kapcsolatban.

Ronald Reagan elnök 1983. november 2-án aláírta a király nemzeti ünnepéről szóló törvényjavaslatot. A király születésnapját nemzeti ünneppé nyilvánító törvény először négy nappal az 1968. április 4-i meggyilkolása után született.

Amikor 1983-ban jóváhagyták, 2000 volt az első év, amikor mind az 50 állam teljes mértékben elismerte ezt a napot állami kormányzati ünnepként. Alapján Newsweek , Dél-Karolina volt az Egyesült Államok utolsó állama, amely fizetett, önálló eseményként ismerte el a napot ünnep . Ez előtt az év előtt az állami munkások választhattak a King’s közöttszületésnapés három másik konföderációs ünnep, mint fizetett szabadnap.

Szerkesztő Választása