Betty White évtizedeket töltött karrierjének és gazdagságának felépítésével. Szóval, mennyit ér a hollywoodi ikon, és mire költi a pénzét?

Tól től A Betty White Show nak nek Arany lányok nak nek Toy Story 4 , a 98 éves hollywoodi sztár világméretű ikon. Évtizedeket töltött karrierje felépítésével. Tehát 75 millió dolláros nettó vagyona jól megkeresett. De hogyan költi el Betty White a pénzét? A válasz egyszerű, és éppoly ikonikus, mint azt egy olyan legendától, mint Bettytől elvárnánk. Vodkára és hotdogra költi.

Egy interjú , Betty kedvenc nassolnivalói az amerikai alapanyagokból állnak: hot dogból és sült krumpliból.Amikor otthon van, a Arany lányok timsó szereti élvezni kedvenc falatjáthotdogokés sült krumplival, és kortyolgasson egy vodka martinit a nappalijában – mondták White barátai.

Ha kifejezetten igényesnek érzi magát, kimegy a konyhába, és felver egy grillsajtot egy doboz paradicsomlevessel. Egyetértünk abban, hogy Betty gyermekkori klasszikus ételei iránti szeretete kiegyenlíti?kedvesebb? Tedd felnőtté a gyerekkori klasszikust egy vodka martinivel, és Betty White boldog lesz.

Betty szeret viccelődni, hogy a vodka fiatalon tartja – mondták a barátai egy interjú . Szereti azt a képet, ahogy otthon ül egy hintaszékben, iszik egy martinit és nézi a játékműsorokat, de nem igazán ivó. ez nem ő. Csak néhány kortyot iszik egy koktélból, ha az alkalom úgy kívánja.

Befejezésül, ha tovább akarsz jutniBetty White jó oldala, csak vigyél neki egy hotdogot és sült krumplit, és egy martinit szürcsölni.

Betty White színésznő kedvenc ételével, egy virslivel pózol. (Fotó: Amanda Edwards/Getty Images)

Tudtad, hogy Betty White meghallgatásra került a Blanche On szerepéért Az aranylányok ?

Nehéz elképzelni Betty White-ot és bárki mást, mint ikonikus karakterét, Rose-t Az aranylányok . De Betty szinte nem játszotta Rose-t. Valójában eredetileg a meghallgatáson vett részt aBlanche szerepea műsorhoz. Betty éppen most fejezte be a környékbeli nimfomániás Sue Ann Nivenst A Mary Tyler Moore Show . Tehát az extravagáns és kacér déli harangú Blanche eljátszása nem tűnt túl messzire. De a producerek azonnal Betty White-ot látták Rose-ként – és mi örülünk, hogy megtették.

Betty nyolc év alatt 204 epizódban alakította Rose-t. A sorozat premierje után mindhárom főszereplőt Emmy-díjra jelölték a vígjátéksorozat kiváló főszereplőjének. Betty White nyert 1986-ban. De a következő években mindegyik színésznő nyert. alatt egy interjú , Betty elmondta, hogy a show sikere részben az egyes nők közötti különbségeknek köszönhető.

Ez olyan, mint négy pontegy iránytűn, mondta White. Mindannyian különböztünk a másiktól, és azt hiszem, ezértösszeillikolyan jól. És az első öt évben nagyon boldog volt… ülve ültünk, és ahelyett, hogy az öltözőinkbe mentünk volna, csak üldögéltünk, csókolóztunk, és nagyon intim dolgokról beszélgettünk.

Szerkesztő Választása