Az elmúlt években Hollywood ikonjaClint Eastwoodcsak igaz történeteken alapuló filmeket rendezett vagy játszott. És figyelembe véve, hogy a tendencia öt évig tartott, a rajongók azt feltételezhették, hogy ez szándékos volt. De láthatóan nem ez volt a helyzet.

Az Oscar-díjas még 2014-ben kezdett igaz meséket adaptálni a képernyőre. A filmek Eastwood filmjével kezdődtek Amerikai mesterlövész és egy sor valós történettel folytatódott, amelyek között szerepelt Beszennyez , 15:17 Párizsba , Az öszvér , és Richard Jewell .

És bár úgy tűnhet, hogy Clint Eastwood szándékosan ragaszkodott egy témához, nem így volt. Ahogy elmondta Cinemablend 2019-ben , az összes igaz történetet véletlenül választotta ki.Az ok az, hogy történetként érkeznek hozzád. Volt már valaki elég okos ahhoz, hogy valamilyen formában megörökítse, akár forgatókönyvről, akár könyvről van szó… De nincs különösebb képlet – mondta egy Richard Jewell promóció. Csak megyek az életen, és dolgok az öledbe esnek, és néhány jó. És ha nem jók, csak várj, amíg történik valami.

A véletlen azonban Eastwoodnak kedvezett. Amerikai mesterlövész végül Oscar-díjat nyert, és további öt bólintást kapott, köztük egyet az év képeért. Beszennyez és Richard Jewell Oscar-jelölést is kapott.

Clint Eastwood első tisztán fikciós filmje nem teljesített jól

De ironikus módon Clint Eastwood ezt követően véget vetett igaz történeti sorozatának Cinemablend interjú. És azóta rendezett és játszott még egy filmben, melynek címe sírni férfi 2021-ben.

A kitalált történet egy férfit követ, aki átlopakodik a mexikói határon, hogy megmentsen egy bántalmazott gyereket. Sajnos azonban a film nem szerepelt jól a nézők és a kritikusok körében. sírni férfi csak a hajók 58%-a Rohadt paradicsomok' Paradicsommérő és 64% a közönségpontszámból.

Ennek ellenére a szereplők és a stáb imádott együtt dolgozni a legendás nyugati sztárral. És ahogy a filmben Letát alakító sztár, Fernanda Urrejola elmondta Albuquerque Journal N.M. , a film azt bizonyítja, hogy 91 éves kora ellenére,Clint Eastwood még mindig jelentős szereplő Hollywoodban.

Ahogy a 40 éves színésznő megosztotta, a férfi annyira tele volt élettel, hogy szeretett volna kiaknázni az energiáit.

Clinttel dolgozva ott akartam lenni – vallotta be. És a szerep nagyszerű volt. A karakterem tele volt fájdalommal, és felfedezőúton van a filmben.

Más vele egykorúak is bújtak, ő pedig három munkát végzett ezen a produkción – tette hozzá Urrejola. Ő volt a főszereplő a filmben, és számomra ez csodálatos volt. Be akartam kapcsolódni ebbe az energiába.

Szerkesztő Választása