Míg Denver Broncos csapata bátor erőfeszítéseket tett, hogy visszatérjen a Chiefs ellen, Russell Wilson agyrázkódást szenvedett a második félidőben. Wilson szilárd játékot játszott, sokkal jobban, mint sok ilyen alkalommal NFL évad.

Annak ellenére, hogy Patrick Mahomes varázsolt a futballpályán, Russell Wilson benne tartotta csapatát. 247 yardot és három touchdownt dobott, mielőtt kiment. Nagy ütést kapott, miközben az endzone felé rohant, és nem nézett ki jól .

Láthatod, hogy a szemei ​​elkeveredtek. Még jó, hogy további értékelés után kizárták.A Broncos Twitteren közölte, hogy a hátvédet a pálya szélén értékelik. Egy idő után követték, és azt mondták, hogy valóban agyrázkódást szenvedett, és a játék hátralévő részében ki lesz zárva.

Az NFL fokozott hangsúlyt fektetett ezeknek a helyzeteknek a kezelésére, így nem meglepő, hogy milyen gyorsan kezelték ezt.

Mivel Brett Rypien beállt a tartalékba, a Broncos szorosan tudta tartani, de nem tudták megnyerni a meccset. Ha nem Wilson szörnyszerződése, akkor el kell gondolkodni azon, vajon ő lenne-e a kezdő. Rypien sem volt lenyűgöző, de valamit adnia kell.

A Denvernek tovább kell lépnie Russell Wilsontól

Ha nem a 296 millió dolláros szerződéssel Russell Wilson tartozik, a Broncos talán már más választ keresett volna a QB-nél. Egyszerűen nincs értelme azzal a fegyverrel, amivel támadásban vannak, hogy ezt a csapatot 3-10-re lássák az év során. Wilson játéka javult, de így is rossz döntéseket hozott. Ebbe beletartozik egy elfogott passz is, amelyet nem lett volna szabad dobni.

Ebben a szezonban sok csapatnak volt kellemetlen hátvédhelyzete. Tehát legalább a Broncos nincs egyedül ebben a tekintetben. Más csapatok azonban továbbléptek szegény passzaiból, tartalékokkal, újoncokkal és más játékosokkal. Denver úgy tűnik, nem akarnak ilyesmit csinálni .

Hová megy innen ez a csapat? Sikeres lehet 2023 Russell Wilson továbbjutóval? A denveri rajongók nem akarnak még egy ilyen szezont nézni.

Szerkesztő Választása