Javában tombol az új év, és különösen a mai naptól (jan. 4.) lehet jelentkezni 2021-es vadászcédulákra. Nyitottak a wyomingi vadászengedély-kérelmek.

Lakosok és nem rezidensek mostantól minden állatcímkét igényelhetnek. A Wyoming Game and Fish Department (WGFD) elfogadja a vadászati ​​engedélykérelmeket a teljes 2021-es szezonra. Ezek a címkék közé tartozik a jávorszarvas, szarvas, antilop, jávorszarvas, nagyszarvú juh, hegyi kecske és tavaszi pulyka.

Azonban azoknak, akik megpróbálják megszerezni ezeket a címkéket, ezt időben meg kell tenniük. Az első jelentkezési határidő február 1. a jávorszarvasra jelentkező nem rezidensek számára. Ezen kívül mind a rezidens, mind a nem rezidensWyomingi vadászatA tavaszi pulyka engedélykérelmeinek benyújtási határideje február 1.Wyoming vadászati ​​jelentkezési határidők

A határidő azonban nem az egyetlen dolog, amit szem előtt kell tartani az idei wyomingi vadászidényben. Azok a nem rezidensek, akik olyan jávorszarvas vagy nagyszarvú juh-címkét igényelnek, amely nem kap cédulát a sorsolási rendszerben, újra próbálkozhatnak.

Ahhoz, hogy egy nem rezidens részt vehessen a 2021-es sorsoláson e két faj esetében, a jelentkezés kitöltése közben döntenie kell a részvételről. Ha a wyomingi nem lakosok nem választják a részvételt, az egyetlen vadászati ​​lehetőségük egy kis ablak júliusban.

Az olyan állatok esetében, mint az öszvérszarvas, fehérfarkú szarvas és számos madárfaj, nagyobb az esélye annak, hogy felhúzzák ezeket a címkéket. Nem rezidensek számáranagyon sok címke áll rendelkezésre, és még több is, ha Ön Wyoming lakosa.

A sorsolástól függetlenül a szezon draft oddsai és a preferenciavadászhelyek valószínűleg csak májusban lesznek elérhetők. A 2020-as és a korábbi évek adatai azonban elérhetők a WGFD oldalán. Így ezeknek az adatoknak a segítségével felmérheti az idei szezon draft esélyeit, és megbecsülheti a kiosztandó licencek számát.

A WGFD weboldalán egy vadászattervező is található. Ez segít a leendő vadászoknak megbecsülni a wyomingi vadászati ​​idényeket. Ezenkívül van egy önkéntes adomány is, amelyet a jelentkezési folyamat során adhat. Az adományt a Wildlife Crossing támogatására fordítják, amely egy olyan alap, amely segíti a járművek állatokkal való ütközését.

[H/T Menj vadászni ]

Szerkesztő Választása