Egyenesen a Paramount+-tól, tekintse meg először Kingstown polgármestere 2. évad a ma megjelent hivatalos előzetesben és a legfontosabb művészetben.

A Paramount+ második évada és Taylor Sheridan eredeti drámasorozata Kingstown polgármestere a sarkon van. Jeremy Renner január 15-én, vasárnap Mike McLuskyként tér vissza, kizárólag a Paramount+-on streamelve az Egyesült Államokban és Kanadában. Az Oscar®-jelölt Jeremy Renner és az Oscar-díjas Dianne Wiest főszereplésével a sorozatot másnap mutatják be az Egyesült Királyságban és Ausztráliában. A többi Paramount+ nemzetközi piac premierdátumait később jelentik be.

Egyelőre ugorjon bele a trailerbe – ez egy pokoli menet:https://www.youtube.com/watch?v=hXuXwyTZ4Ts&feature=youtu.be

A családi vállalkozás vezetése életfogytiglani börtönbüntetés. Az új évad streamelése január 15-én, az 1. évad pedig már most, kizárólag a Paramount+-on.

„Az Oscar-díjra jelölt társalkotóktól, Taylor Sheridantől és Hugh Dillontól, KINGSTOWN POLGÁRMESTERE követi a McLusky családot, a Mich-i Kingstownban működő hatalomközvetítőket, ahol a bebörtönzés az egyetlen virágzó iparág” – ismételte meg a Paramount a trailer megjelenését. „A rendszerszintű rasszizmus, a korrupció és az egyenlőtlenség témáival foglalkozó sorozat éles képet ad arról, hogyan próbálnak rendet és igazságot teremteni egy olyan városban, ahol egyik sem létezik.”

A sorozatban Hugh Dillon alkotótárs is szerepel. Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa, Derek Webster, Nishi Munshi, Hamish Allan-Headley és Aidan Gillen a főszerepben.

„Kingstown polgármestere” Sheridan növekvő kiemelkedő birodalmának része

Producer: MTV Entertainment Studios, 101 Studios és Bosque Ranch Productions, KINGSTOWN POLGÁRMESTERE executive producer: Taylor Sheridan, Hugh Dillon, Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, Michael Friedman, Dave Erickson, Regina Corrado és Stephen Kay.

Jeremy Renner, Kingstown polgármestere kulcsfontosságú művészet. (Fotó: Paramount Plus Press)

A MAYOR OF KING második évada STOWN a legújabb kiegészítése Sheridan növekvő pala a Paramount+-on , ami magában foglalja 1883 , TULSA KIRÁLY és a készülő sorozat 1923 , melynek premierje december 18-án, vasárnap, NŐSTÉNY OROSZLÁN , és FÖLD EMBER .

Valójában, ha egy szót soha nem vetettek a tévé legtermékenyebb alkotójára, az lusta . Az 52 éves Sheridan hatalmas televíziós birodalmat hozott létre első számú műsorának vad sikerének köszönhetően, Yellowstone . Első előzménye, 1883 , sokat tett a bankképesség megszilárdításában azon a Kevin Costner-juggernaután kívül is, ahogy Kingstown polgármestere és Tulsa király .

Ez a siker egy olyan világot hozott létre, amelyben Harrison Ford és Helen Mirren szerepelnek a következőben Yellowstone előzmény, 1923 . Sheridan most több mint tíz projektet készít, ír, készít, vagy irányít.

„Érdekes időszakot élünk a tévés forgatókönyv-drámák terén, mert mindenki megpróbálja megtalálni ezt az új módszert a történetek elmesélésére” – mondta Sheridan a Paramount+-nak egy promóciós videóban, amely a streamerrel végzett munkájára összpontosít, amely a munkáinak többségét tartalmazza. .

Az első évada KINGSTOWN POLGÁRMESTERE is kizárólag binge-re érhető el Paramount+ .

Szerkesztő Választása