A ... val2021 Rock and Roll Hírességek Csarnokaszombaton (október 30-án) esedékes ünnepségen a zenerajongók most arra kíváncsiak, hogy élőben követhetik-e majd az izgalmas eseményt.

A belépővel nem rendelkezők sajnos nem nézhetik élőben a Rock and Roll Hall of Fame ceremóniáját, de a jövő hónapban az HBO Max-on lesz lehetőségük a ceremóniára. A Hírességek Csarnoka bejelentett hogy a ceremónia november 20-án lesz megtekinthető az HBO videó streaming szolgáltatásán keresztül. A ceremónia a SiriusXM Rock & Roll Hall of Fame Radio (310) és a Volume (106) rádiós szimulcastján keresztül is elérhető lesz.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A Rock & Roll Hall of Fame (@rockhall) által megosztott bejegyzésJohn Sykes, a Rock & Roll Hírességek Csarnokának Alapítvány elnöke korábban az idei eseményről beszélt, és kijelentette: Izgatottan várjuk a 2021-es beválasztottak osztályát a Rock & Roll Hírességek Csarnokába idén Clevelandben, múzeumunk otthonában. . A ceremónia elismeri ezeknek a beavatottaknak a követendő művésznemzedékekre gyakorolt ​​hatását, valamint az ifjúsági kultúra hangzására gyakorolt ​​hatásukat.

Az idei Rock and Roll Hall of Fame beiktatási ünnepség különleges vendégei a következők. Angela Bassett beiktatja Tina Turnert; Taylor Swift fogja beiktatni Carole Kinget; Drew Barrymore beiktatja a The Go-Go's-t; Paul McCartney fogja beiktatni a Foo Fighters-t. Lionel Richie Clarence Avantot is benevezi az Ahmet Ertegun-díjra.

A beiktatási ceremónián Christina Aguilera, Mickey Guyton, H.E.R., Bryan Adams, Taylor Swift és Jennifer Hudson fellép. Az esemény a Rocket Mortgage Fieldhouse-ban lesz.

A Rock and Roll Hírességek Csarnoka kiállítást hirdet, amely a 2021-es jelöltek középpontjába kerül

A Rock and Roll Hírességek Csarnoka korábban bejelentette, hogy kiállítást nyit, amely a 2021-es benevezetteket állítja reflektorfénybe. A kiállítás megtiszteli az idei osztályt azzal, hogy felfedi, hogy a benevezettek milyen hatással voltak a zenére. A kirakatban lesz néhány ikonikus elem, amelyek minden egyes beavatott karrierjét átfogják.

A Múzeum Hall of Fame Galériájában a rajongók élvezhetik az Inductee osztály legújabb kiállítását. Minden egyes beavatott aláírását, karrierjét meghatározó videót és dal lejátszási listákat, valamint a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tisztviselői megosztották a Power of Rock Experience-vel.

A Rock and Roll Hírességek Csarnokának 2021-es bevezetett kiállításának néhány kiemelt része: Dave Grohl a Foo Fighters Dan Armstrong Ampeg gitárjából; Tina Turner piros csipkeruhája, amelyet a Private Dancer klipjében viseltek; Carole King Acrosonic zongorája paddal; Randy Rhoads személyesen tervezett fehér, aszimmetrikusan V-alakú Jackson Concorde gitárja; Todd Rundgren hímzett lila öltönyét 1978-ban viselte, és a Back to the Bars című albumának felvétele közben; és Billy Preston Casio Voice Arranger VA-10 billentyűzete.

Szerkesztő Választása