Filmsztár Matthew McConaughey Vida lányának meglepetésvendége volt ebben a hónapban a 13. születésnapi partiján, és a bizonyíték a pudingban van. Vagy pontosabban az Instagram-bejegyzés. Vida anyja, Camila Alves hisztérikus fotót készített a fiatal tinédzserről és „nagybátyjáról”, Woody Harrelsonról, amint a 13 éves lányt fotóbombázta, miközben a gyertyák elfújására készült.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Camila Alves McConaughey (@camilamcconaughey) által megosztott bejegyzés

A hisztis fotón az ifjú Vida szemei ​​tágra nyíltak élénk színű virágkorona alatt, amint a gyümölcsökkel díszített tortát nézi. Woody Harrelson, aki Us Weekly Államok Matthew McConaughey jó barátja, ott áll mellette, szeme is tágra nyílt, szája oldalra ferdül, ahogy a filmsztár lánya mögött lapul.Alves így kezdte a bejegyzést a lányának: „[Woody Harrelson bácsi] megkérdőjelezi, hogy a torta vegán-e vagy sem!!!”

Még érzelgősebben, Matthew McConaughey felesége így folytatta: „Repül az idő… 13! Te vagy az én napsugaram Vida!!!”

Woody Harrelson és Matthew McConaughey rajongói is özönlöttek a kommentekre, hogy boldog születésnapot kívánjanak az új tininek. Rita Wilson, aki röviden megjelent Taylor Sheridan eltalált Yellowstone előzmény 1883 , kommentálta is. Azt írta: „Boldog születésnapot, szépség Vida!”

Mások megjegyezték: „Ó, de gyönyörű. Nézd azokat a fürtöket!”

A második viccelődött: „Mondd meg Woodynak, hogy vegyen egy steaket. Egészséges.'

Ez az évad tele van Matthew McConaughey születésnapi ünnepségeivel

A tél mozgalmas, családi szórakozásokkal teli szezonnak tűnik a Dallas Buyers Club Matthew McConaughey számára. A hónap elején az 53 éves filmsztár lányát ünnepelte, amikor fiatalkorában egy jelentős mérföldkőhöz érkezett. December végén azonban a háromgyermekes apuka arra is szakított időt, hogy feleségével, Camilával együtt ünnepelje legkisebb fiát, Livingstont. Alves ismét egy kedves tisztelgést osztott meg egymással, ezúttal kisfiuknak, aki egy saját mérföldkövet jelölt meg. McConaughey felesége végül gratulált a fiúnak eléri a két számjegyet.

„Semmi divatos… csak mi…” – kezdte a háromgyermekes anyuka. „December 28-án volt Livingston születésnapja!!! Csak annyit akart, hogy elmenjen az Altitude-ba, a trambulinra Austinban, és egy fagylaltos tortát!

Kérj és kapsz, gondolom.

Alves édesen folytatta: „A szíved, fiam, őrizze meg az egyszerűséget, ahogy fejlődsz ebben a bonyolult világban!! Kihívsz és naponta tanítasz, amiért hálás vagyok! Micsoda áldás vagy!”

Matthew McConaughey rajongói ismét a megjegyzésekhez fordultak, hogy megosszák saját születésnapi jókívánságaikat Livingstonnal.

„Gyönyörű érzelmek arról, hogy az egyszerű szépségeket és igazságokat a szívünkhöz legközelebb tartjuk, minél bonyolultabbá válik a világ” – méltatta egy rajongó. 'Boldog születésnapot!!'

Egy másik hozzászóló Camila Alves-t és Matthew McConaugheyt is dicsérte szülői stílusukért.

„A gyerekeinket a földön kell tartanunk, bármilyen gazdagok is vagyunk!” írtak. „Jó munkát Camila és Matthew!”

Szerkesztő Választása