Rendben, rendben, rendben. Mindenki kedvenc texasi,Matthew McConaughey, ismét megtisztelte a képernyőnket. Ezúttal egy speciális reklámmal a2022. évi téli olimpiaés #TeamEarth.

A hirdetés McConaughey 2014-es sikerfilmjét idéző ​​jelenettel kezdődik Csillagközi . McConaughey ismerős hangján lebegve látjuk a világűr hatalmas kiterjedését. Miközben a kamera forog, a háttérben elkezd épülni a 2001-es dal, amely az űrutazási jelenetek szinonimájává vált.

Ahogy a klip drámaisága emelkedik, McConaughey halkan azt mondja: Az űr… az emberi teljesítmény határa. Majd jelentős bólintással hozzáteszi: Az új határ.Ahogy azonban 2001-ben eléri a crescendo-t, feltárul a hirdetés valódi jelentése. A jelenet a korábban felépített feszültség hasznosítására szólít fel. Ehelyett McConaughey vállat von egy érdektelenül, na. A zene lendületes dallamra vált, és McConaugheyről kiderül, hogy inkább hőlégballonban van, mint űrhajóban.

A szokatlan közlekedési móddal Amerika városaiban, kisvárosaiban és hátsó udvaraiban utazó színész azt mondja nekünk, hogy nem a menekülés ideje, hanem az elköteleződés ideje. Egy Seuss-féle mondókával folytatja: itt az ideje, hogy több fát ültessünk… több bizalmat építsünk… és több helyet biztosítsunk mindannyiunk számára. Amíg a többiek a metaverzumot és a Marsot keresik, maradjunk itt és állítsuk helyre a miénket. Mert az új határ? Kitaláltad – itt van.

https://www.youtube.com/watch?v=tIp251KCz6k&t=58s&ab_channel=Salesforce A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Csatlakozzon a #TeamEarth csapathoz Matthew McConaughey és a Salesforce segítségével, mert a Föld az új határ (https://www.youtube.com/watch?v=tIp251KCz6k&t=58s&ab_channel=Salesforce)

Ennek a Matthew McConaughey-reklámnak a jelentősége

Ezen a ponton elgondolkodhat, mit jelent ez? Egyébként mi az a #TeamEarth? Nos, a #TeamEarth a Salesforce szoftvercég környezetbarát kampánya. Annak érdekében, hogy üzenetük csábítóbb legyen, bevonták Matthew McConaugheyt, mint márkapartnerüket és tanácsadójukat.

A felhőalapú szoftvercég egyértelművé teszi álláspontját. Ahelyett, hogy űrszállodákat építenének illkolonizáló Mars, erőfeszítéseket tesznek a dolgok javítására itt a Földön. Fogadalmuk olyan ambiciózus projekteket foglal magában, mint például az a billió fák (igen, jól olvastad) 2030-ra. Ráadásul 2040-re várhatóan elérik a nettó nulla szén-dioxid-kibocsátást.

A Salesforce a kampánnyal azt reméli, hogy az egyéneket és a vállalatokat egyaránt arra ösztönzi, hogy platformjaikat változásra használják. A Salesforce elnök-vezérigazgatója, Sarah Franklin egy közelmúltbeli sajtóközleményben a következőket mondta:

Alapvető értékeink – a bizalom, az ügyfelek sikere, az innováció és az egyenlőség – által vezérelve rávilágítunk arra, hogyan tudnak a vállalkozások és az emberek összefogni egy jobb jövő építése érdekében. Örülünk, hogy az elismert színésszel és íróval együttműködhetünkMatthew McConaugheyközösen létrehozni és megosztani ezt a kampányt, és felkérjük a globális közösséget, hogy csatlakozzon hozzá.

Ez a hirdetés már megtette hatásátTéli olimpianézők száma, de a legmagasabb nézettség még várat magára. Most vasárnap ismét a Super Bowl egyik legendás reklámszünetében mutatják be.

Szerkesztő Választása