Előfordul, hogy egy mellékszereplő egy televíziós műsor egyik epizódjában szerepel egy karakterként, majd később a sorozat során a színész egy másik epizód erejéig egy teljesen más karakterként tér vissza. Ez történt aAndy Griffithmutasd meg Matlockot.

És bár lehet, hogy nem ismeri a szóban forgó színész nevét, valószínű, hogy felismeri az arcát. Valószínűleg nem csak az Andy Griffith show-ban játszott szerepei miatt ismerheti meg.

De maradjunk most a Matlockon játszott szerepeinél. Alapján IMDb.com , a szerepekben Dr. Bobby Shaw, Alex Winthrop, Mr. Sodowsky ügyész és Cliff Lewis voltak.Mindezen szerepek mögött Daniel Roebuck volt a színész. 1987-ben, a The Doctors című epizódban tűnt fel először a Matlockon. Ebben az epizódban Dr. Bobby Shaw-t alakította. Az IMDb.com szerint Andy Griffithnek tetszett Roebuck munkája. A fiatal színésznek pedig azt ígérték, hogy végül állandó szereplőként fog dolgozni a műsorban.

A következő évben Roebuck még nem volt állandó szereplő. Azonban visszahozták egy kétrészes történethez. Ezekben az epizódokban Alex Winthropot alakította. Újra eljátszotta ezt a karaktert egy másik epizódban, amelyet 1989-ben adtak le.

A színész harmadik szerepe a Matlockon Sodowsky ügyész úr volt. Ez a karakter egy másik kétrészes történetben jelent meg, amelyet 1992-ben sugároztak.

Ugyanebben az évben Daniel Roebuck végre a Matlock állandó szereplője lett. Cliff Lewis szerepét választották, és 1995-ig maradt a show-ban. Lewis ügyvéd volt, aki együtt dolgozottAndy Griffith karaktereBen Matlock az ügyvédi irodájában.

A „Matlock” színész számos más televíziós műsorban, filmben szerepelt

Az IMDb.com szerint Daniel Roebuck 1963. március 4-én született a pennsylvaniai Betlehemben. Első jelentős színészi szerepét a Cavegirl című tinifilmben kapta 1985-ben.

Miközben a Matlockon szerepelt, a színész Biggs szerepét játszotta a The Fugitive-ben. A filmben Harrison Ford és Tommy Lee Jones is szerepelt. 1998-ban megismételte a szerepet a US Marshals című filmben.

A megjelenése utáni évtizedekbenMatlock,Roebuck sok más televíziós műsorban is szerepelt. Ezek közé tartozik a The King of Queens, a Nash Bridges, a Law & Order, az NCIS, a Lost és a The Man in the High Castle, hogy csak néhányat említsünk.

Olyan filmekben is szerepelt, mint a Végső úti cél, a Katonák voltunk, a Halloween (2007) és az Agent Cody Banks.

Íme egy érdekes tény Daniel Roebuck színészről. Az IMDb.com szerint őt bérelték fel, hogy játssza el az egyik betörőt az Egyedül otthon című filmben. Roebucknak ​​Marvot kellett volna játszania.

Sajnos a dolgok nem működtek a képernyőn Joe Pescivel, aki a másik betörőt alakította. Tehát Daniel Sternt behozták Roebuck helyére a filmben.

Annak ellenére, hogy nem szerepelhetett az Egyedül otthon című filmben, valószínűleg látott már egy filmet vagy televíziós műsort, amelyben Daniel Roebuck játszik.

Szerkesztő Választása