Marie Osmond a közelmúltban beszélt arról a súlyos testszégyenítésről és megfélemlítésről, amelyet munka közben szenvedett el Donny és Marie mint egy tinédzser.

A most 63 éves nő megosztotta tapasztalatait Hat oldal korábban a héten. Azt mondta, hogy az egyik producere gyakran félrerángatta és zaklatta a súlya miatt. Egy esetben a személy még megpróbálta ráijeszteni Osmondot, hogy kilók fogyjanak.

„Azon a telken vitt ki hátul a stúdió egyik vezetője – és olyan 5′5 hüvelykes vagyok, és körülbelül 103 font. – és alapvetően azt mondta: „Kínos vagy a családod számára. Kövér vagy' - mondta.Ugyanez a személy azt is elmondta Marie Osmondnak, hogy „250 ember fogja elveszíteni az állását”, mert nem tudta távol tartani az ételt „kövér arcáról”.

Donny és Marie Az 1975 és 1979 között futott egy nagysikerű Emmy-díjra jelölt varieté-koncepció, amelyben Osmond és testvére volt a főszereplő. Amikor a sorozat debütált, a színésznő még csak 16 éves volt, és teljes terhét érezte, hogy gyereksztár legyen. A nyomás miatt testdiszmorfia áldozata lett, és csak 92 kg-ra esett vissza egy „extrém diéta-rend” alkalmazásával.

Marie Osmond családja segítségével dolgozott a testdiszmorfián

Szerencsére Marie Osmondnak volt egy epifánia pillanata, mielőtt tovább engedte magát az egészségtelen életmódnak.

„Az öltözőben voltam, lehajolva felvettem a harisnyanadrágomat. Volt ott egy lány, aki átöltözik, aki csak egy lesoványodott csontváz volt, rajta bőrrel” – folytatta Osmond. „És csak arra gondoltam: „Úristen, ez olyan beteg”, felálltam, és rájöttem, hogy ez a lány én vagyok. És ez csak egy volt azokból a nagy „AHA” [pillanatokból], hogy „Ó, a test diszmorfia egy valóságos dolog”.

Az Diagnózis Gyilkosság színésznő megjegyezte, hogy tinédzsernek lenni az iparágban szörnyű elvárásokkal és kezelésekkel jár. Azt mondta, úgy érzi, hogy folyamatosan „igyekszik az emberek kedvében járni”, és mindig „utolsónak” tartja magát. Tehát meg kellett tanulnia helyesen navigálni.

„Sok gyereksztár éppen ezért nem boldogul” – tette hozzá. „Tudod, azt mondják nekik, amit hallani akarnak. Nem mindig hallod az igazságot.'

Osmond köszönetet mond családjának, különösen a szüleinek, akik „egyszerűen csodálatos emberek voltak”, mert segítettek neki átvészelni karrierje nehéz időszakait.

„Nagyon segítettek átvészelni néhányat ezeken az igazán nehéz éveken” – osztotta meg.

Szerkesztő Választása