Luke Bryan felesége, Caroline az év ezen szakaszában a legismertebb tréfás bohóckodásairól lehet szó. De van egy hihetetlenül szentimentális oldala, és ezt egy karácsonykor bebizonyította azzal, hogy olyan ajándékot adott Luke-nak, amitől könnyekre fakadt.

Egy Instagram-videó, amely a Játssz újra 2017-ben forgatott énekesnő a közelmúltban bukkant fel újra. Ebben elmagyarázta, hogy Caroline levadászott egy kisteherautót, amely egykor bátyja, Chris tulajdonában volt. Chris autóbalesetben halt meg, amikor 26, Luke pedig 19 éves volt.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Egy bejegyzés, amelyet Luke Bryan Official (@lukebryan) osztott megCaroline apósa, Tommy segítségével levadászta a teherautót, és végül két állammal arrébb találta tennessee-i otthonától. Luke úgy emlékszik erre az ajándékra, mint a valaha volt „legjobb karácsonyi ajándékra”.

„A legjobb karácsonyi ajándék, amit valaha kaptam – és kapni is fogok – az volt, amikor a feleségem, Caroline elment, és megtalálta bátyám régi, 1996-os kisteherautóját” – mondja Bryan a videóban.

– Lent volt Louisianában, és még mindig úton volt. És ő és apám lementek, felvették, elhozták Nashville-be. És a szenteste éjszaka behúzódott vele a műútra” – folytatja. „Mondjuk azt, hogy igen, potyogtak a könnyek. És soha nem lesz tetején. Nem tudom, hogyan fogod valaha is felülkerekedni. Milyen csodálatos pillanat számomra és a családom számára. Elég különleges volt.”

Luke Bryan az ajándékot „pulykavadász teherautójának” nevezte

A teherautó mostantól Luke Bryan „pulykavadász teherautója”. Minden felszerelését a járműben tartja. A fiai pedig tudják, hogy vadászni készülnek, valahányszor az énekes berántja a műútra.

Chris közvetlenül azelőtt halt meg, hogy Luke Bryan Nashville-be költözött volna, és elkezdte volna zenei karrierjét. De a veszteség hatása hátráltatta, és úgy döntött, otthon marad, apja földimogyoró-feldolgozási tervén dolgozik, és egyetemre megy.

„Amikor Chris meghalt, az megsemmisítő volt, mert senki sem volt jobban feldühödve attól, hogy Nashville-be megyek, mint ő” – emlékezett vissza egy 2021-es interjúban. Mai műsor .

Az ACM győztese végül visszatért álmaihoz, apja szigorú lökésére. És sajnos Luke 2007-ben elveszítette egyetlen megmaradt testvérét, a nővérét, Kellyt. Kelly háromgyermekes özvegy anya volt, így gyermekei árvák maradtak. A két legidősebb, Kris és Jordan akkoriban főiskolás volt, de a legfiatalabb, Til még csak középiskolás volt.

Caroline és Luke befogadták Tilt, és biológiai fiaikkal, Bo-val és Tate-tel együtt nevelték.

Szerkesztő Választása