Luke Bryan karrierjét meghatározó kislemezéről (Country Girl Shake It For Me) beszélt.

Luke Bryan nyitott a „Crazy Song”-ról

A One Margarita énekese egy panelen beszélt karrierjéről Országrádió Szeminárium . Beszélt arról, hogy a kislemez milyen hatással volt karrierjére, és hogyan segítette elő a sikerét.

Vidéki lány (Shake It For Me)2011-ben jelent meg, és ez volt a hetedik kislemeze. Bár nem érte el az 1-et (elérte a 4-et), ez egy sorsdöntő pillanat volt számára. Ezenkívül immár 4-szeres platina minősítést kapott.Bryan bevallotta, hogy a dal előtt volt némi sikere az első számú slágereivel, mint a Rain Is A Good Thing és a Do I, de semmi sem volt olyan durva, mint ez. Számomra mindig az volt a helyzet, hogy az add day stresszes volt – ismerte el, utalva arra a napra, amikor a kislemezek a vidéki rádióba mennek. Felfedte, hogy ezek a dalok csak 15 vagy 16 hozzáadásról szóltak.

Amikor elérkezett a „Country Girl (Shake It For Me)” hozzáadásának napja, ami egy őrült dal volt, körülbelül 35 hozzáadásunk volt [rádióban] – emlékezett vissza. Én és a feleségem a szobámban ültünk, és mindenki a kiadónál, és Kerri [Edwards, a menedzsere] azt mondta, hogy 35 hozzáadásunk van, és én csak sírtam. Caroline sírt. Ez volt az a pillanat, amikor tudtam, hogy a rádió kezd megbízni. Rám kellett bízniuk a „Country Girl (Shake It For Me)” című dalt. Amikor elkezdtek bízni bennem, és bíztak abban, amit én és a csapatom csinálunk, azt mondtam: „Sarkon fordulunk, jön a rádió. .'

Mi jött ezután

Félúton a Country Girl (Shake It For Me) sikere,Bryanés csapata elkezdte fontolóra venni a folytatást. Azt akarta, hogy az I Don’t Want This Night To End legyen a következő kiadás. Ironikus módon az apja nem hitte, hogy a dal sláger vagy jó kislemez lesz.

Bryan később megerősítette, hogy ez volt a helyes választás, hogy a következő albuma legyen egy koncert után. Amikor a színpadra léptem, őrült energia volt. És amikor belerúgtam az „I Don’t Want This Night To End”-be, felvilágosították [a közönséget], és apámra néztem, és visszaemlékezett. Ott van, iszik egy sört, és mindent megnéz. Leszállunk a színpadról, és apám azt mondta: 'Nos, fiam, a következő átkozott kislemezt választottad.' A dal később az országlisták 1. helyére került.

Szerkesztő Választása