Augusztus 6. fontos dátum a countryzene legendája számáraLoretta Lynn. Ez nem egy olyan randevú, amelynek bármi köze lenne ikonikus karrierjéhez.

Ez a dátum fontos számára, mert ikerlányai, Peggy Lynn és Patsy Lynn születésnapja. A szénbányász lánya a közösségi médiában kívánt boldog születésnapot.

Pénteken Lynn nyolc fotót osztott meg ikreiről az évek során. Néhány fotón Peggy és Patsy egészen kicsi gyerekként látható. Az egyik ilyen egy imádnivaló fotó a lányokrólLoretta Lynnés a férje, Doo. Ezen a képen a szülők és a lányok mosolyognak, miközben eltöltenek egy pillanatot a verandán. Lynn fotókat is megosztott ikreiről felnőttként, köztük egy felvételt is, amin énekelnek a színpadon.Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Loretta Lynn (@lorettalynnofficial) által megosztott bejegyzés

A fotók mellett pl.Loretta Lynnnagyon szívmelengető üzenetet osztott meg gyermekeivel.

Már az első nap óta maroknyian vannak. Apa lányai voltak közvetlenül a kapu előtt, és fiam, becsomagolták! posztolta a híres countryzene sztár.

Most, hogy felnőtt nők, Peggy és Patsy Lynn nagyon közel állnak híres édesanyjukhoz.

Nagyjából anyukáim lettek, és a legjobb barátaim. Biztosan megdöbbentem, hogy ikreim vannak, de nem cserélném el őket a világért. Ma az ő napjuk, Lynn is megosztotta.

Loretta Lynnüzenetét néhány egyszerű, mégis nagyon kedves szóval zárta leányai számára.

Boldog születésnapot lányok. Anya szeret téged. #mybabies #cominginpairs #doublethelove – osztotta meg a 89 éves legenda is.

Loretta Lynn ikrei 1964-ben születtek

Alapján PBS , Peggy és Patsy Lynn 1964. augusztus 6-án születtek, így ma 57 évesek.

Követték anyjukat a country zene világába. Együtt alkották meg a The Lynns country zenei csoportot. Kiadtak egy albumot a Reprise Records kiadónál. Két kislemezük is felkerült a Billboard Hot Country Songs listájára. 1998-ban és 1999-ben a CMA díjátadón az év énekduója díját választották. Patsy dolgozott együtt híres édesanyjával is. Például segítettJohn Carter Cash– a legendák, Johnny Cash és June Carter fia – készíti Lynn 2016-os albumát, a Full Circle-t.

Patsy és Peggy volt az utolsó két gyermek, akiktől születettLoretta Lynnés Doo. A párnak összesen hat gyermeke született. Első gyermekük, Betty Sue Lynn 1948-ban született. 2013-ban tüdőtágulásban halt meg.

Második gyermekük, Jack Benny Lynn 1949-ben született. 1984-ben halt meg. Nemrég a country zenei sztár megosztott róla üzenetet az Instagramon aHalálának 37. évfordulója. Csendes volt és gyengéd. Teljes szívemből imádtam őt. Ő és Betty Sue mindenbe belejöttek, amikor kicsik voltak, én pedig új anyuka voltam. Bíztak bennem, és ha tehetném, újra csinálnám. most együtt vannak. Jack, szeretlek, édesem. Még mindig mosolyt csalsz rám, valahányszor rád gondolok. #foreveryoung #mommasboy Lynn mondta.

Loretta Lynntovábbi gyerekek Clara Marie Lynn és Ernest Ray Lynn. Clara 1952-ben született. Ernest két évvel később, 1954-ben született.

Szerkesztő Választása