A Longmire egy nyugati krimi volt, amelynek középpontjában Walt Longmire, a wyomingi Absaroka megye elbizakodott seriffje állt. Az előadásnak már évek óta vége. A sorozat rajongói azonban azon töprengtek, hogy miértNetflixmindössze hat szezon után törölte a Western-t.

Longmire túlélt egy korábbi törlést

Az A&E először 2014-ben döntött úgy, hogy lemondja a bemutatót a 3. évad után. Akkoriban ez volt a hálózat valaha volt legmagasabbra értékelt dráma, ami tovább mélyítette a rejtélyt, hogy miért mondják le.

A Longmire műsorvezetője, Craig Johnson úgy gondolta, hogy az A&E azért mondta le a műsort, mert az összes műsort birtokolni akarta és készíteni akarta. tvwriter.com .És az, amelyik nem a birtokában van, a valaha volt legmagasabbra értékelt forgatókönyvű dráma – a Longmire – nem az övék – magyarázta Johnson.

Johnson szerint a hálózat vezetői megpróbálták rávenni a Warner Brothers-t, hogy eladják nekik a Longmire-t. Amikor ez nem működött, lemondták a műsort.

Az A&E vezetői azzal indokolták a műsor lemondását, hogy a nézettség 4,2-ről 3,9 millióra esett, és hogy a műsor nem állt jól a hőn áhított 18-49-es demográfiai adatokkal.

Johnson rámutatott, hogy a korrigált DVR-felvételekkel stabilan, körülbelül 6 milliós nézettséget tartanak fenn. És megjegyezte, hogy a műsor a 25-50 közötti demográfiai számban jeleskedett.

Hozzátette, hogy a Warner és a műsorkészítők elkezdték bemutatni a műsort más hálózatoknak.

A Netflix felvette, majd lemaradt, a show

Biztosan sikerült nekik végül, mert akkor a Netflix felvette a Longmire-t. Nem mindegyik szereplő lépett előre a kábeltévétől a Netflixig . De a főszereplők megtették, és a show izzó kritikákat kapott.

Ez azonban nem volt tartós. A Netflix az 5. évad végén felfedte, hogy a 6. évad lesz a sorozat utolsó évada. 2017-ben került adásba.

A Netflix vezetői tudják, miért mondták le a műsort, de nem mondják el. És mint Mi van a Netflixen rámutatott, egyszerűen előfordulhat, hogy a műsor elérte természetes végpontját. Egyik műsor sem akarja megugrani a cápát. Néhányan pedig – mint például Seinfeld – még azelőtt véget érnek, hogy ezt a sorsot elkerüljék.

Sőt, a sorozat a Johnson’s-ból merített ihletet Walt Longmire rejtélyek sorozat. A tévéműsor pedig már beleásta magát a könyvek anyagának nagy részébe. A műsor gyorsan elfogyott.

Bármi is volt a műsor törlésének oka, mind a kritikusok, mind a rajongók szomorúan látták, hogy elmegy. De továbbra is meg lehet nézni a műsort Netflix vagy Amazon Prime .

Szerkesztő Választása