Ó fiú. A Showtime felállt, hogy közvetítse a várva várt eseményeketd Logan Paul vs Floyd Mayweather harcés problémákba ütközött ki a kapun.

június 6hatalmas kártyát jelent a Showtime számára, mivel a márka nemcsak Mayweathert és Pault, hanem Chad Johnson bokszolását, valamint más törvényes versenytársakat is kínálta. Néhány lelkes rajongó azonban nem tudta megnézni az első két óra nagy részét.

A Showtime a Twitteren közzétett bejelentésben ismerte el a problémákat.FONTOS FIGYELMEZTETÉS: Tudunk a ma esti PPV eseményt érintő problémáról – írta a csatorna támogatása. Valamint a SHOWTIME és a SHOWTIME Anytime alkalmazásokat. A frissítések itt lesznek közzétéve, ezért kérjük, frissítse böngészőjét a legújabb frissítés megtekintéséhez.

Nem túl jó megjelenés, különösen akkor, ha 50 dollárt kérnek a lehetőségértnézni a harcokat. Természetesen rengeteg rajongó dühöngött a Twitteren, miután felmerültek a problémák.

A dühös rajongók felvillantják a műsoridőt a közvetítési problémák miatt

A cikk írásakor szó szerint több tízezer tweet jelenik meg, de itt van egy válogatás, amely megmutatjaaz általános légkör. Ez nem pozitív, ennyit mondhatunk.

Egy néző, @CuzzoVin , hívta fel a márkát a fent látható üzenetükért.

Vicces, ahogy azt mondjátok nekem, hogy nézzem meg a KAPCSOLATomat, cmon showtime, minden hiányzik.

@Big_Blue_Empire áttekintette, hogyan néz ki a streamelési problémákkal küzdő nézők számára.

Amint azt sejteni lehetett, sok tweet vulgáris lett. Hé, 50 dollár, szóval nehéz dolgunk van az olyan emberekkel, mint @AnthonyB23_ .

Visszatérítésem az Amazon-tól

Sok rajongó visszatérítést kér, miután a PPV nagy részét lemaradt. Ha csak szó szerinti perceket láttál, amelyek érdemesek lájkolni @bDY3R van, csak ennek van értelme.

@Showtime az alkalmazásod szemét. Összesen 2 percet láttam ebből a ppv-ből. #visszatérítés írta a felhasználó.

A visszatérítések kérése mellett a tömeg nagy része csak arra törekszik, hogy lehetőséget adjon a PPV nézésére. Ha a jogtulajdonos nem tud biztosítani, a rajongók elkezdenek illegális streamelési lehetőségeket kérni.

Hol van a stream, mivel csak pénzt pazaroltam, és a műsoridőt ki akarom rabolni #MayweatherPaul írt @DariusDaunteG .

A düh egy részét pedig a @gwuomp erős szavakkal magyarázza a márkának.

@ [e-mail védett] Felháborító, amit tett. 50 USD egy VIRTUÁLIS helyért, ahol CSAK streamelhetsz egy bokszmeccset. Ha ennyit fog fizetni, javítsa ki a szervereit.

Szerkesztő Választása