Lisa Marie Presley, Elvis és Priscilla Presley egyetlen lánya 54 éves korában meghalt egy Los Angeles-i kórházban.

„Nehéz szívvel kell megosztanom a megsemmisítő hírt, hogy gyönyörű lányom, Lisa Marie elhagyott minket” – erősítette meg Priscilla közleményében. EMBEREK Csütörtök este.

„Ő volt a legszenvedélyesebb erős és legszeretetesebb nő, akit valaha ismertem. A magánélet védelmét kérjük, miközben megpróbáljuk kezelni ezt a súlyos veszteséget. Köszönöm a szeretetet és az imákat. Egyelőre nem lesz több kommentár.”Lisa Marie Presley Memphisben, Tennessee államban született 1968. február 1-jén.

A zenész, aki pályafutása során három albumot adott ki, január 12-én került kórházba. Az EMT-k csütörtökön válaszoltak Lisa Marie otthonába Calabasasban, Kaliforniában esetleges szívmegállás miatt, mindössze két nappal azután, hogy Priscillával és a 2023-as Golden Globe-on vett részt. Elvis sztár Austin Butler.

Lisa Marie Presley Memphisben, Tennessee államban született 1968. február 1-jén, pontosan kilenc hónappal Elvis és Priscilla esküvője után. Lisa Marie rövid ideig a környéken nevelkedett, majd 4 évesen Los Angelesbe költözött édesanyjával szülei 1973-as válása után. .

Elvis 1977 augusztusában halt meg, így a 9 éves Lisa Marie lett a hagyatékának közös örököse Vernon Presley nagypapa és Minnie Mae Hood Presley dédnagymama mellett. 1979-ben és 1980-ban bekövetkezett halálukat követően ő lett az egyedüli örökös, és örökölte apja gracelandi rezidenciáját is.

Lisa Marie megemlékezett az apjáról a tévében adott interjú során

„Mindig felébresztett, hogy énekeljek az éjszaka közepén, leüljek az asztalra és énekeljek” – emlékezett vissza Lisa Marie az Elvisszel töltött időre. Jó reggelt Amerika 2009-ben. „Az apámként emlékszem rá, de nagyon izgalmas apa volt.”

1988 októberében Lisa Marie feleségül ment Danny Keough-hoz, egy chicagói zenészhez, akitől két gyermeke született: Riley lánya 1989-ben és fia, Benjamin 1992-ben. Öt és fél év házasság után a pár 1994 májusában elvált.

Kevesebb mint egy hónappal később hozzáment Michael Jackson énekeshez. Először édesapja egyik Las Vegas-i koncertjén találkozott vele. Ez akkor történt, amikor 7 éves volt, és a pop királya még a Jackson Five tagja volt. „Nagyon szerelmes vagyok Michaelbe, az életemet annak szentelem, hogy a felesége legyek. Megértem és támogatom őt” – olvasható Lisa Marie akkori nyilatkozatában. – Mindketten alig várjuk, hogy családot alapíthassunk.

Szerkesztő Választása