Leslie Jordan halálával, a szereplők és a stáb Hívj Kat méltó helyettesítővel kellett volna betöltenie a helyét. Nos, azt hisszük, Vicki Lawrence-ben van győztesük. A TV Insider elárulta, hogy Lawrence csatlakozik a műsor szereplőgárdájához. Ők is először megnézték a karakterét, aki Phil anyja. Phil volt Jordan karaktere a sitcomban.

Lawrence megjelenik Hívj Kat ’s téli premierje, mely január 5-én látható a Fox műsorán. „Hívj Philliamnak” hívják. Egyelőre nincs hivatalos szinopszis a műsorról. A TV Insider bepillantást nyert fotói alapján Lawrence megosztja a képernyőt a sztárokkal: Mayim Bialik, Cheyenne Jackson, Swoosie Kurtz, Kyla Pratt és Julian Gant.

Mayim Bialik Vicki Lawrence-et „legendás ikonnak” nevezi Leslie Jordan helyére

Még december elején Bialik arról beszélt, hogy Lawrence Phil anyjaként szerepelt a műsorban. Bialik is az egyik házigazda szerepét tölti be Veszély . Azt mondta, nagyon örült, hogy Lawrence csatlakozhatott hozzájuk a Fox programban, mivel Lawrence az egyik komédiabálványa. Pop kultúra jelentéseket.„Ő egy legendás ikon, és szó szerint egyike annak a három nőnek, akiknek a komikus képzésemet köszönhetem. Ő, Lucille Ball és Carol Burnett a hármasom voltak a felnőtt koromban” – mondta Bialik a TV Insidernek. Bialik kifejtette, hogy Lawrence szerepe nem helyettesíti Philt, „mert nem lehet. Csakúgy, mint Leslie Jordan, ezt a karaktert vagy személyt nem lehet lemásolni. De szerettünk volna valakit, akinek elege van Leslie karakterének jó hangulatú aspektusaiból, és abból az élességből és vidámságból, amit Leslie hozott a karakterébe.”

Bialik megható emléket mondott Jordan halálhíre után

Nem sok részlet derül ki az elkövetkezőkről Hívj Kat epizód. De valószínűleg nyugodtan kijelenthetjük, hogy tisztelgésként szolgál majd Jordánia előtt. Még október végén Jordan 67 évesen meghalt egy autóbalesetben, miután feltételezett egészségügyi vészhelyzetet tapasztalt.

A hír bejelentése után Bialik a közösségi médiában osztotta meg tiszteletét. Bialik úgy emlegette néhai színésztársát és barátját, mint „gyengéd, bölcs, szemtelen és vidám”. Bialik, aki szintén szerepelt Az ősrobbanás elmélet 'Boldogsága és öröme csúcsán ismerhettük meg és szerettük, és elképzelhetetlen egy világot elképzelni a mi Leslie-nk nélkül: a férfi nélkül, aki kiköpné a kontaktlencséit, mielőtt a szemébe tenné, aki volt egy története minden hollywoodi férfiról és néhány nőről is, arról a férfiról, aki azért élt, hogy megnevettesse az embereket.”

Szerkesztő Választása