Manapság szinte mindenre használjuk a mobiltelefonunkat. A filmnézéstől a filmkészítésig, ételrendelésig vagy receptek kereséséig nélkülözhetetlenné váltak. Esetenként akár telefonálásra is használhatja a sajátját. Miért nem használja a mobiltelefonját a terepen? Ahelyett, hogy a teherautóban hagyná telefonját, miért ne adna technológiai előnyt a következő vadászatra? Összegyűjtöttük a legjobb vadászalkalmazásokat a piacon. Nézze meg őket, és adjon hozzá egyet a vadászkészletéhez.

Mint velebármilyen felszerelés, nem igazán létezik egy mindenki számára megfelelő megoldás, de beszerezhet olyan alkalmazásokat, amelyek az Ön vadászati ​​igényeihez vannak szabva. Kategóriákra bontjuk őket, és tájékoztatjuk Önt, hogy mennyit kell fizetnie a legjobb szolgáltatásokért.

A legjobb vadászati ​​alkalmazás magánterületre – HuntStand

Ha Ön földtulajdonos vagy magánterületekre vadászik, HuntStand az alkalmazás az Ön számára. Ez az alkalmazás rengeteg funkciót és sokoldalúságot kínál, és Android és iOS rendszeren is elérhető. Lényegében a HuntStand egy térképkészítő alkalmazás, és az extra funkciók teszik az egyik legjobb vadászalkalmazássá.Először is, az alkalmazás magántulajdon vonalakat jelenít meg. Ez lehetővé teszi a földtulajdonosoknak és a vadászoknak, hogy ismerjék vadászati ​​területüket és azt, hogy milyen közel vannak a közterülethez. Ez segít abban, hogy mindenki legálisan maradjon a terepen.

Ha egy ingatlant karbantart, hogy keresgéljen, az alkalmazás funkciói még hasznosabbak lesznek. Például megjelölheti a faállományok, a redőnyök és a nyomkövető kamerák helyét az alkalmazásban. Ezen kívül ösvényeket, vízforrásokat és más fontos helyeket is megjelölhet a térképen.

A HuntStand kiveszi a találgatások nagy részét a magánterületen folytatott vadászatból. Maga az alkalmazás ingyenes, és az ingyenes funkciók hihetetlenül hasznosak. Ha azonban a teljes élményt szeretné, akkor évente körülbelül 25 dollárba fog kerülni.

A legjobb tervezési alkalmazás – BaseMap

A megfelelő előkészítés megakadályozza a rossz teljesítményt. Val vel BaseMap , akkor az egész vadászatot előkészítheti, mielőtt a pályára lép. Néhány funkciója megegyezik a HuntStanddal, de egyes területeken részletesebben foglalkozik vele. Tartalmazza a földrészletek határjeleit, valamint a földtulajdonosok nevét.

Ami igazán megkülönbözteti a BaseMap-et a többi vadászalkalmazástól, az a mélyreható időjárási és faji tartománytérkép funkciói. Az időjárási jellemzők túlmutatnak a hőmérsékleten és a csapadékon. Lefedik a légnyomást, a szél sebességét és irányát, a holdfázist és még sok mást. Ez lehetővé teszi, hogy pontosan tudd, milyen körülmények között állsz.

A fajok elterjedési térképe megmutatja, hogy a vadászni tervezett területen általában milyen vad vagy más állatok találhatók. Ez hasznos lehet bizonyos fajok megtalálásához vagy elkerüléséhez.

Minden információ, amit a vadászat során összegyűjthet, segít, ez az alkalmazás segít rengeteget gyűjteni. Mindössze harminc dollárért lefedettséget kaphat mind az ötven államra. Extra tízért beszerezheti azt az asztali alkalmazást, amely lehetővé teszi az alkalmazás elérését a számítógépről.

Vadászalkalmazás a legmenőbb funkcióval – ScoutLook

Ha a legjobb vadászalkalmazásokat nézi a piacon, akkor hajlamos arra, hogy elég érdekes funkciókra számítson. A ScoutLook az egyik legmenőbb funkcióval rendelkezik. Az időjárás-előrejelzések mellett a szarvasnapló és más meglehetősen szabványos funkciók az alkalmazás ScentCone funkciója.

A ScentCone a szél sebességét és irányát használja annak bemutatására, hogyan terjed az illata. Megmutatja, merre halad az illata, és milyen messzire mozog. Ez segíthet elrejteni az illatát a vadban lévő vad elől, vagy elterjeszteni a vonzereje illatát.

Ez az alkalmazás Androidra és iOS-re is ingyenesen elérhető. Ha azonban a hirdetésmentes verziót szeretné megszerezni, az évente körülbelül tíz dollárba fog kerülni. Az ingatlansorok hozzáadásához további hat dollárt kell fizetnie havonta.

A legjobb alkalmazás új vadászoknak – Powderhook

Idén többen szállnak ki az erdőbeelőszörvagy újraélesztik a szabadban való szenvedélyüket. Nehéz lehet vadászhelyet találni, ha új vadász vagy, még nem jártál a környéken, vagy ha kikerültél a körből. A csapat at Powederhook szeretné egy kicsit megkönnyíteni a vadászatot vagy a horgászatot. Megközelítésük kettős.

Először is, ez egy térképező alkalmazás. Megjeleníti az összes nyilvános vadász- és horgászterületet a környéken. Egy terület megérintésével megtudhatja a földdarab nevét és egyéb fontos információkat. A környék online jelenlétére mutató hivatkozások is találhatók, így biztos lehet benne, hogy minden információ birtokában van, mielőtt vadászatra indulna.

Másodszor, ez egy közösségi média alkalmazás, amely összehozza a vadászokat. Ez nemcsak segít a vadászoknak helyet találni, hanem lehetővé teszi számukra, hogy kapcsolatba léphessenek más vadászokkal is az adott területről. Információkat, tippeket és fényképeket cserélhetnek.

A Powderhook egyéb funkciói mellett online közösséget is épít. iOS-en és Androidon is megkaphatod. A legjobb része az ár. Ez ingyenes.

Bónusz: Egy alkalmazás, amelyre minden szabadtéri embernek szüksége van – SAS túlélési útmutató

Ez az alkalmazás nem rendelkezik csúcstechnológiai funkciókkal. Amit tartalmaz, az rengeteg információ. Soha nem tudhatod, mi fog történni. Ez igaz a mindennapi életre, és még inkább, amikor a vadonban tartózkodik. Ez a praktikus útmutató nagyszerű információkat tartalmaz, amelyek számos helyzetre felkészíthetnek.

A menedékkereséstől a víz tisztításán át a szélsőséges körülmények túléléséig ez az alkalmazás minden túlélési információval rendelkezik, amire szüksége lehet. A rendelkezésre álló információkon kívül az alkalmazás legjobb része az, hogy nincs szükség mobilszolgáltatásra vagy internetkapcsolatra a használatához. Minden információ kéznél van.

A SAS Survival Guide ingyenesen elérhető Android és iOS rendszeren is.

Szerkesztő Választása