Sokaknak,vadászatnemzedékről nemzedékre öröklődő hagyomány. Sokféle vadra lehet vadászni, de semmi sem hasonlít a kacsavadászathoz. Minden leendő kacsavadász számára tekintse valamelyik dallamot himnuszának.

Az Outsider összegyűjtötte a legjobb dalokat a vízimadarak vadászatáról, amelyeket legközelebb meghallgathat, amikor vízi utakon jár vagy vadászatra készül.

A legnépszerűbb dalok a vízimadarak vadászatáról:

    Duckaholic’s Anonymousszerző: Steve Conover Nem tehetünk mást, ahogy érezzük magunkat. Nagy kacsák, amelyeket szeretünk megölni, Conover elájul ebben a balladában a kacsavadászoknak mindenhol. A dal tökéletes társ a következő kiránduláshoz. De figyelem, a dalszövegek hihetetlenül fülbemászóak, és a vadászat befejezése után napokig a fejedben maradhatnak.Duck Blindáltal A csontgyűjtő Nevezzen meg egy másik országdalt a vízimadár-vadászatról, amelyben kacsahívás is szerepel? Rhett Akins és Dallas Davidson tökéletes ütemet állít be a vízi utakon való áthaladáshoz, egy dübörgő hangsávval. A dal olyan szövegeket tartalmaz, mint: Itt jön a kacsa. Üsd el a magas labdát. Fogd be a kutyákat, és bámuld a vizet.
https://www.youtube.com/watch?v=qm9ngMgFPpA&ab_channel=SteveConoverMusic
    Ol’ Duck BlindÍrta: Brad Cotter Brad Cotter a kora reggeli vadászatról énekel: Repülni fognak, fiúk, hajtsátok le a fejeteket. Itt fütyülnek a szárnyaik, amikor visszalendülnek. A dallam annyira szórakoztató, mint fülbemászó, ha megtalálod az interneten, vagy ha véletlenül megvan a Hunting and the Great Outdoors album. Nehéz lehet nyomon követni az olyan streaming szolgáltatásoknál, mint a Spotify.Sittin’ In A Duck BlindGreg Goodall Rendben, korábban hazudtunk. Határozottan van még egy dal, amely kacsahívást használ, ez pedig Greg Goodall vidám vadászdallama. Azoknak a kacsáknak jobb, ha vigyáznak, amikor Goodall vadászik. Azok a kacsák berepülnek, de nem repülnek ki. ezt garantálom. Amikor szót adok, fogadjátok el őket, fiúk. Ekkor támadunk.Baromi életemszerző: 2am Logic Ha egy idegesebb dalra vágysz a kacsavadászatról, nem tévedhetsz a 2am Logic érdekes felvételével. A csoport a végső kacsavadászútról énekel, amelynek mindenképpen részese szeretnél lenni. Négy állam hat nap alatt. Az álmaim hajszolása egyszerűen nem lehet rossz. Ha a kacsavadászatról van szó, soha nem az.
https://youtu.be/vFhem1QEgFg A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: My Fowl Life (https://youtu.be/vFhem1QEgFg)
    Nagyapa fegyvereszerző: The Bone Collector Ez a dal könnyet csal a szemedbe. A dallam megrendítő pillantást vet a nemzedékekre, valamint arra az örökségre, amelyet egy vadász hagy maga után. A vadászat gyakran szülő és gyermek, vagy jelen esetben nagyapa és fia között megosztott hagyomány. A kacsavadászat emlékeit semmi sem pótolhatja. Sok kagylót lőtt egy öreg madárkutya tetejére.Szemek az ég feléÍrta: Walt Gabbard Megvárom, amíg lehullanak a mennyből. Én és a haverjaim és a kutyám mellettem, Gabbard énekel. A dal a vízimadarak vadászatának örömeit és az utazással járó felkészülést énekli. De végül Gabbard nem akarja másképp élni az életét.
https://www.youtube.com/watch?v=Jsw8q4fNfBw&ab_channel=alanjacksonVEVO A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Alan Jackson – Vörös nyakúnak lenni rendben (https://www.youtube.com/watch?v=Jsw8q4fNfBw&ab_channel=alanjacksonVEVO)
    Rendben van Rednecknek lenniÍrta: Alan Jackson A redneck kifejezést lekicsinylő kifejezésként használják a déli emberekre. De ha ez azt jelenti, hogy vadászni és horgászni tud, Alan Jackson nem baj, ha vörösnyakú. Például különösen szeret kacsavadászni. Rendben van, ha egy koszos, öreg teherautóval utazol. Fogj egy csomó halat és lőj egy csomó kacsát.Mohos tölgyS ong ( P ass It On) Szerző: Tracy Byrd A dal egy újabb megrendítő pillantást vet arra, mit jelent sok család számára a vadászat. A dal a nagyapa és unokája közötti köteléket is feltárja. Ó, megmutatta, hogyan kell húzni egy vonalat. Ahol a fehérfarkú él, és hogyan kell olvasni a jeleiket, Byrd énekli, mielőtt azt is hozzáteszi: Fának támasztja a fegyveremet, hogy egy drótkerítést tarthasson nekem.

Ha olyan dalokat keres, amelyeket hallgatni szeretne a horgászatról vagy az általánosabb vadászatról, fontolja meg ezek a legjobb dalok is.Szerkesztő Választása