Csütörtökön délután a WWE bejelentette, hogy Lanny Poffo, ismertebb nevén „A zseni” 68 éves korában meghalt. Poffo a híres birkózó, Macho Man, Randy Savage, Randall Mario Poffo testvére.

A birkózócsaládból származó Lanny Poffo a helyi körutakon, majd a sportolási lehetőségek legmagasabb szintjéig jutott el. Poffo néhány nevet viselt. „Ugráló” Lanny Poffo és A zseni.

Talán emlékszik rá, amikor doktori köntösbe öltözött, és verseket olvasott, hogy dacolja ellenfeleit. Remek sarkot csinált. Poffo sportos volt a ringben, és a korai magas repülők egyikeként tartják számon az üzlet .

A WWE közleményt adott ki Poffo elhunytáról.

'A WWE szomorúan veszi tudomásul, hogy Lanny Poffo, akit a sport-szórakoztatás rajongói leginkább The Genius néven ismernek, 68 éves korában elhunyt.'

Poffo apja, Angelo Poffo saját jogán birkózó volt. Nemcsak az Egyesült Államok délkeleti részén versenyzett. Angelo beállította a legtöbb felülés rekordját egy ülésben. 6033 felülést valamivel több mint négy óra alatt. Lanny emlékezett a világrekordra, és azt mondta, hogy az apja elérte a 6000-et, majd kinyomott még 33-at, ami Jézus életének minden évében egy felülést jelent.

A család birkózásban élt és lélegzett. Nem csoda, hogy mind Lanny, mind testvére miért talált ekkora sikert az üzletben.

Lanny Poffo – A zseni

Mint sok családnál, a birkózás a Poffo család számára is mélyreható volt. Lanny Poffo és testvére, Randall az Atlantic Grand Prix Wrestling alatt kezdte pályafutását, miután elég idősek lettek ahhoz, hogy versenyezzenek. Apjuk beszállt a promócióba, ami az egyik vállalkozása a sportban.

Lanny eleinte kedves srác volt. Nem volt olyan durva és durva hangja, mint bátyja alteregójának, a Macho Mannak. Ehelyett kedves fickó volt, mint „Ugráló” Lanny. Verseket olvasott és frizbit dobált a tömegnek, az 1980-as években, hogy őszinte legyek.

De amikor átváltott a The Geniusra, az túl tökéletes volt. Nagyon passzolt a sarok szerephez. Ő folytatta Mr. Perfect irányítását. Amíg a köntösét viselte, megbüntette a tömeget és ellenfeleit, amiért hülyébbek és kifinomultabbak voltak nála.

Nyugodjon békében a WWE legendája, Lanny Poffo.

Szerkesztő Választása