Gabby Petito vőlegényét keresi,Brian Laundrie, már több hete, de az ügy megfigyelői egy dologra kíváncsiak – hogyan sikerültKutya a fejvadászelőször is híres leszel?

Alapján A nap , a Dog the Bounty Hunter (igazi nevén Duane Chapman) 2003-ban került a reflektorfénybe, amikor elfogta a Max Factor örökösét, Andrew Lustert Mexikóban. A sajtó megjegyezte, hogy Factor a tárgyalása közben elmenekült az Egyesült Államokból. Vádat emeltek ellene több nő drogozása és megerőszakolása miatt. Eközben Lustert 86 vádpontban távollétében elítélték. Ez magában foglalja az 1996-ban, 1997-ben és 2000-ben elkövetett testi sértésekhez kapcsolódó többszörös nemi erőszak vádjait is.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Duane Lee Chapman (@duanedogchapman) által megosztott bejegyzésDog, a fejvadász vadászcsapatával elkapta Lustert a mexikói Puerto Vallartában. A csapat fiából, Lelandből és társából, Timből állt. Egy évvel Luster elfogása után az A&E bejelentette Chapman fejvadász sorozatát.

A show 2014-es vége után a Dog the Bounty Hunter megjelent a sorozatban Kutya és Beth: Vadászaton korábbi feleségével és üzlettársával, Beth Chapmannel a CMT-n. Volt egy sorozata is Legkeresettebb kutya, amelyet 2019 végén mutattak be a WGN Amerikában.

Dog, a fejvadász valójában börtönbe került az 1970-es években

Szerint a New York Post , Dog the Bounty Hunter és három bűntársa betört Jerry Oliver állítólagos drogdíler otthonába. Az egyik bűntárs, Donald Kuykendall lelőtte Olivert, miközben veszekedtek.

A fejvadász kutyát eredetileg öt év börtönbüntetésre ítélték. De mindössze két évet szolgált a texasi állam büntetés-végrehajtási intézetében a texasi Huntsville-ben. Noha Oliver családja az évek során csendben maradt, állítólag 2018-ban megszólaltak. Egy névtelen férfi, aki magát Oliver nagybátyjának vallotta, egy online bejegyzésben kijelentette: Ez a bűncselekmény nagyon lesújtotta a családomat. A lányai pedig soha nem tértek ki a halálából.

A névtelen személy hozzátette: lehet, hogy a „KUTYA” pénzt keres azzal, hogy mindig megemlíti, hogyan kezdett bűnözők elfogásába. [De] a nagymamám elveszítette egy fiát. Anyám elveszített egy testvért, én pedig [egy] bácsit, aki nagyon törődött a lányaival [és] fiaival. Csak tudd, hogy ISTEN tudja, hogy a KUTYA még mindig egy gyilkossági terv része.

Az FBI volt különleges ügynöke szerint a fejvadász kutya szabotálhatja Brian Laundrie keresését

A New York Postnak adott közelmúltbeli interjújában Matthew Young volt FBI-ügynök kijelentette, hogy a fejvadász kutya valójában szabotálni tudja a bűnüldöző szervek tevékenységét. Gyakran nem hasznos a bűnüldözési technikák és műveletek segítése.

Az egykori texasi fejvadász, Rick Kincaid azt is elmondta a médiának, hogy kétségei vannak abban, hogy a fejvadász kutyának 100 nyoma van. Majd azt mondta, saját 11 éves pályafutása során 300-400 gyanúsítottat fogott el. A fejvadásztárs megjegyezte, hogy Chapman több mint 27 éven keresztül napi egy embert fog el, hogy elérje az állítólagos 10 000 főt.

Szerkesztő Választása