A kedd esti finálé A hang Blake Shelton hosszú távú edzőjének utolsó. A countrysztár most azt tervezi, hogy a 2011-es debütálása után kilép a slágeres énekshow-ból. Tekintettel arra, hogy az éjszakai adás az utolsó volt a show egyik edzőjeként, A hang A rajongók örömmel látták, hogy Bryce Leatherwood, a Team Blake feltörekvő művésze hazavitte a 22. évad győzelmét.

Bryce Leatherwood győzelme azután született, hogy híres edzője mellett lépett színpadra. Együtt adták elő Shelton és Trace Adkins 2011-es slágerét, a Hillbilly Bone-t. Tekintse meg teljesítményüket alább.

Blake Shelton izgatott A hang mint általában a rajongók, finom, közepes tónusú énekével. Közben kedd este A hang győztes a kifejezetten mély és dübörgő akkordjairól ismert Trace Adkins részét dolgozta fel. Mégis, mindössze 22 évesen a fiatal előadó Adkins alacsony tónusú verséhez illett. Előadása megtetszett a 22. évadzáró közönségnek A hang élő.TVLine jelentéseket hogy Bryce Leatherwood mögé érkezve több befutó is volt. Az első a Bodie (szintén a Blake csapaté), a második pedig Morgan Myles a Camila csapatából. Shelton teste is színpadra lépett a finálé alatt az „Ol’ Red” énekesnő mellett. Előadták újabb slágerét, a „God’s Country”-t.

Eközben Camila Cabello edző és Morgan Myles másfajta teljesítményt nyújtottak közben A hang finálé. Ehelyett összeálltak, hogy elénekeljék az előbbi „Never Be the Same” című dalát. A duett egyedi volt, hiszen Cabello szopránja érdekesen összefonódott Myles „whisky-áztatta” énekével. A kiadó azt állítja, hogy Cabello dala engedélyezve van A hang versenyző, annak ellenére, hogy a rajongók élvezték, hogy Cabello színpadra lép popslágerével.

Blake Shelton megrázza a „The Voice” rajongóit a „No Body” előadásában a 22. évad döntője előtt

Míg A hang a versenyzőkről szól, az NBC tévéműsor idei része azért jelentős, mert Blake Shelton utolsó darabját képviseli. A rajongók ezért örültek annyira a múlt héten, amikor a countryzene sztárja maga lépett színpadra legutóbbi rádiós kislemezét adja elő , 'Senki.'

A „No Body” jelenleg nem szerepel Blake Shelton egyik albumán vagy meghosszabbított darabján sem, és a 90-es évek country zenei korszakának visszaemlékezéseként reméljük, hogy a biztos sláger előjátéka lesz annak, amit az előadó a következőre tartogat. nekünk.

A forgatáson A hang , azonban a „No Body” énekese levetette a kislemez videoklipjében felvett márna és fekete cowboy sapkát egy egyszerű sötét farmerre, egy gombos ingre és fényes csizmára. Múlt heti kedd esti fellépése előtt Blake Shelton felesége és társa A hang Gwen Stefani edző beszélt arról, hogy az énekesnő úgy döntött, elhagyja a műsort.

Mindennél több idő jut a családra, és több időt tölt oklahomai tanyáján.

„Azt hiszem, Blake… csak több időt akar” – osztotta meg Stefani egy korábbi interjúban. Két évad forgatása között A hang Évente a turnézás és a zenélés mellett azt mondta: „nagy agyi erő, sok időt tölt el a családtól, az ilyen dolgoktól.”

Szerkesztő Választása