Kansas City Chiefs hátvédPatrick Mahomes megsérült a bal lábának nagylábujja a Chief vasárnapi második touchdownja után. Ez oda vezetett, hogy a sorozatok között a kék orvosi sátorban kellett őt nézni.

Mahomes fájdalmában elhagyta a pályát a Chiefs második touchdownja után, és az edző asztalához rohant. A Chiefs egészségügyi személyzete levette a cipőt a bal lábáról, és megvizsgálta a nagylábujját. Azonban nem töltöttek túl sok időt a nézegetésével, és röviddel ezután újra felkelt, és a pálya szélén sétált.

Mahomes visszatérhetett a játékba, és az első néhány játékban úgy tűnt, minden rendben van. Eközben, ahogy haladt a vezetés, könnyű volt megállapítani, hogy Mahomes nem volt 100 százalékos, és határozottan kínlódik.De jó hír a számáraKansas városaz, hogy nem számítanak rá, hogy a lábujjsérülése hatással lesz rá.

Igen, szerintem a lábujjrésszel egyelőre rendben lesz – mondta Andy Reid, a Chiefs edzője Charles Goldmanen keresztül, a The Chiefs Wire-től. szerintem ott minden rendben lesz.

A csapat szerdán, csütörtökön és pénteken teszi közzé a gyakorlati jelentéseket. Ezek jelzik, hol van Mahomes, miközben a Chiefs megpróbálja megnyerni a második egymást követő Super Bowlt.

Az agyrázkódás miatt a Kansas City Chiefs Quarterback maradhat

A rossz hír Kansas City számára az AFC bajnoki mérkőzésén a franchise hátvéd státuszával kapcsolatos bizonytalanság.

A Chief hátvédje a földre ütötte a sisakjátkínosan becsomagolta a Cleveland Browns beállósa, Mack Wilson. A harmadik és 1-es játék után 7:44 volt hátra a harmadik negyedből. Ezt követően Mahomes nehezen tudott felállni, és nyilvánvalóan kábult volt. Az oldalvonalon lévő orvosi sátorba kellett segíteni, mielőtt az öltözőbe ment volna további értékelésre.

Mahomest végül kizárták, helyére a tartalék hátvéd, Chad Henne érkezett. Ennek ellenére a Chiefs meg tudott kapaszkodni, és 22-17-re legyőzte a Brownst.

Andy Reid hétfőn megerősítette, hogy Patrick Mahomes belépett az NFL agyrázkódási protokolljába. Státusza jelenleg a levegőben van a vasárnapi AFC bajnoki mérkőzésenBuffalo Bills.

Reid nem erősítette meg, hogy Mahomes kap-e hivatalos nyilatkozatotagyrázkódásdiagnózis. Azt azonban jelezte, hogy hátvédjének egy független neurológus engedélyét kell kapnia, mielőtt visszatérhet.

A meccs után Reid megjegyezte, hogy Mahomest tarkón találták el.

A protokoll miatt ez nem ötlet az edzői stábtól – mondta Reid hétfőn. nem gondolsz rá. Győződjön meg róla, hogy van válasza arra, hogy ott van-e vagy nincs.

Kansas City ad otthont a konferencia címmérkőzésének harmadik egymást követő évben. Eközben a Buffalo megjelenik az elsőben AFC bajnoki meccs az 1993-as szezon óta.

Szerkesztő Választása