Teljesen természetes, hogy azok az emberek, akik feljebb lépnek, nehéz megbeszéléseket folytatnak arról, mit tegyenek, ha meghalnak. Kacsa dinasztia sztár Phil Robertsonnem kivétel.

Néha nehéz elhinni, de Phil Robertson most 75 éves. A valóságs televíziós sztár hosszú utat tett meg attól kezdve, hogy 1946-ban született. Felnőtt családja nehéz körülmények között élt, nem volt sem villany, sem WC, sem fürdőkád. Azóta azonban Robertson a technológia és a televíziózás aranykorát élte. Ő maga pedig lenyűgözően élt ebből.

De még a legnagyobbak is tudják, mikor érnek a sor végére. Phil Robertsonnak nagyon sok hosszú éve lehet hátra a Földön. De ez nem akadályozta meg abban, hogy megbeszélje, mit tegyen a testével, ha elkerülhetetlenül elhal. Robertson nem zárkózott el a témától. Sőt, éppen ellenkezőleg – nyitott erről a legtöbbetpodcastjának legutóbbi epizódja, Pofátlan .Közvetlen üzenetben a fiának, aki szintén szerepelt a podcastban, Robertson azt mondja: Igen, vigyél el, ha meghalok, Jase. Én vagyok az apád, ha meghalok, vigyél el egy vidéki balzsamozóhoz.

Egy ország mi? – válaszolja vidáman Jase.

Balzsamozó – erősíti meg Phil újra. Valami fickó kint egy kunyhóban az erdő közepén, aki azt mondja: 'Beviszem.'

Akarod, hogy szeressük, szórjuk a hamvait? – kérdezi Jase.

Tartsa visszafogottan a műsort, a Kacsa dinasztia magyarázza csillag. Csak az induló részt hangsúlyozd, és ne az elmúló részt. Elvesztettük Philt, mert meghalt.

Ez megadta Jase-nek a választ, amire keresett. Amihez ő– válaszolta az apjának, Egyre morbidabbak vagyunk itt.

Alább megtekintheti a teljes podcastot:

https://www.youtube.com/watch?v=rTL4zVCM6qg&ab_channel=PhilRobertson A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Phil Robertsonnak van néhány konkrét útmutatása, amikor meghal | Ep 312 (https://www.youtube.com/watch?v=rTL4zVCM6qg&ab_channel=PhilRobertson)

A „Kacsa-dinasztia” sztárja hosszú utat tett meg a legutóbbi beszélgetés óta

Kiderül, hogy a gondolkodásmód a75 éves Phil Robertsoneléggé eltér az 55 éves Phil Robertsonétól. Az Ön szokásos koporsója és sírköve nem vágja a lelkes szabadidős embernek. A fia, Jase elmagyarázta a legutóbbi epizódban Pofátlan hogy apjának egészen más kérése van a családjával szemben, ha 20 évvel ezelőtt meghalna.

Nos, hosszú utat tett meg a hitében, Jase azt mondja . Mert körülbelül 20 évvel ezelőtt volt ez a beszélgetésünk, és azt mondta: „Nézd, ne tegyél temetőbe. Csak csinálj egy dobozt. Ne vedd meg azt mondta, csináld meg. Tegyél bele, mondta. Aztán keress egy járdaszegélyt vagy bármi mást, és dobj ki.' Azt mondtam: 'Phil, szerintem ez illegális.'

Többet keresek Kacsa dinasztia tartalom? Jó helyen jársz. Olvass tovább itt az Outsideren.

Szerkesztő Választása