Kacsa parancsnoknéhány új kacsahívást ugrat egy Instagram-bejegyzésben. A Duck Commander tulajdonosa és üzemeltetője Phil Robertson, a film sztárja Kacsa dinasztia .

Míg a sorozat hihetetlenül jól teljesít a tizenegy évad alatt, az üzlet még jobban teljesít. A Duck Commander hatóköre vitathatatlanul szélesebb, mint a show. Annak ellenére, hogy a műsor hihetetlenül népszerű, minden bizonnyal vannak olyan kacsavadászok, akik nem nézik, de továbbra is a Duck Commandert használják, hogy minden kacsavadászati ​​igényüket kielégítsék.

Ezért a Duck Commander az Instagramon mutat be néhány új kacsahívót rajongóinak. Kétségtelen, hogy a cég azon dolgozik, hogy eladja a hívókat, de a kép azegyben egy fantasztikus akciófelvétel is.Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Duck Commander (@officialduckcommander) által megosztott bejegyzés

Teszteljük új hívásainkat 2021-re. Megtalálod őket?

Nos, legalább öt különböző kacsahívás van a kötélen. Bár minden kacsa hívó más és más, a Duck Commander rajongóit lenyűgözi a nyakában lógó típusok széles választéka. Úgy tűnik azonban, hogy ezek a hívók elsősorban tőkés récéknek szólnak.

Minden hívónak megvan a maga célja. Legyen szó kacsákról – libákról, erdei kacsákról, tőkés récékről vagy bármi másról – a hívók különböző hívásokat is produkálnak. Ezek a hívások változhatnak: háp, síp, etetés, könyörgő hívás vagy akár párkapcsolati hívás. Ettől függetlenül a nyakában lévő hívók mindegyike hasznos és meghatározott célt szolgál.

Egy kis történelem a Duck Commanderről

A Duck Commander azonban nem csak a kacsavadászatra korlátozódik, hanem ők ismegosztani dolgokat minden vadászattal kapcsolatban. Legyen szó nagyvadra vagy kisebb vadakra való vadászatról, érdemes velük lépést tartani.

Remek receptjeik vannak mindenféle hús elkészítéséhez. A srácok videókat és tippeket is megosztanak azzal kapcsolatban, hogyan lehet konkrét állatokra vadászni. Tehát a cég minden vadászattal foglalkozik, nem csak kacsákkal.

Willie Robertson szerint a Duck Commander mindenkié.

Szerettünk volna egy olyan, minden korosztály számára tökéletes, családos kiállítást létrehozni, amely családokat és kacsavadászokat egyaránt foglalkoztat és szórakoztat.

A cég története azonban messzebbre nyúlik, mint egyszerűen minden vadász számára vonzó. A családi vállalkozás csak úgy kezdődött, mint a kacsavadászat családi szeretete. Robertsonék úgy kezdték tanítani a gyerekeiket, hogyan kell vadászni, hogy megtanították a fiúknak, hogyan készítsenek házi kacsát.

Valójában rávennék Robertsonékat, hogy mártsák a kacsát egy öt gallonos vödör poliuretánba. A család Arkansas állam környékén nőtt fel, amely egy érintetlen kacsavadász hely Amerikában.

Nagyon logikus, hogy Phil Robertson és Duck Commander tökéletesen megtestesítik a kívülálló mentalitást. Keményen dolgoznak mesterségük tökéletesítésén. A család nagyon élvezi a szabadban való tartózkodást, minden információt magába szív, ami csak a kezébe kerül.

Ha többet szeretne megtudni Duck Commandertől, Phil Robertsontól és minden kacsavadászatról, tartson velünk a következő címen outsider.com .

[H/T Kacsa parancsnok ]

Szerkesztő Választása