Ismerkedjen meg a Kacsa-dinasztia sztárjaival és Willie Robertson összes unokájával.

Ez a családfa eléggé terjed, ezért megpróbáljuk a lehető legegyszerűbben lebontani.

Rendben, tehátMiss Kay és Phil Robertsona család pátriárkája és matriárkája. Együtt volt 53 éves Alan, 51 éves Jase, 49 éves Willie Robertson és 43 éves Jules Jeptha Jep. Míg minden Robertson férfinak van saját gyereke, mi csak Willie Robertson kiterjedt családját fogjuk megnézni.Willie Robertson család

Willie Robertson1992-ben feleségül vette egyetlen feleségét, Korie-t. A párnak három gyermeke született, John Luke, Sadie és Bella. Willie Alexandert is nagyon fiatalon örökbe fogadták. Továbbá egyik gyermeküknek tekintik Rebecca Lo-t, egy tajvani cserediákot, aki 2004 óta él a családdal. Korie Robertson azonban megjegyezte, hogy a család hivatalosan nem fogadta örökbe. Egyszerűen a miénk lett.

Rebecca alapemberré vált a családban, körültapadva középiskolai alsó és felsőbb éveire, majd az LSU-ban folytatta. A diploma megszerzése után Rebecca Los Angelesbe költözött divatgyakorlatra, de végül visszatért Louisianába, hogy ismét a Robertson családnál éljen.

Mióta édesapja meghalt, amikor ő mindössze 11 éves volt, Willie Robertson volt élete apafigurája. Továbbá, amikor Rebecca 2016-ban férjhez ment férjéhez, John Reed Loflinhez, Willie Robertson volt az, aki végigkísérte a folyosón.

John Luke szintén házas. 2015-ben feleségül vette a gyönyörű Mary Kate McEacharnt. Sadie 2019-ben kötött házasságot Christian Huffal. A 18 éves Bella Robertson pedig nemrég akadt össze Jacob Mayóval a hónap elején.

Korie és Willie Robertson egyetlen egyedülálló gyermeke a 18 éves Willie Jr.

Unokák

Most pedig térjünk át Willie babáinak babáira, akiket unokáknak is neveznek.

Rebecca volt az első az öt közül, akinek saját gyermeke született, – írja a US Magazine . 2019 januárjában ő és John Reed megszületett első gyermekük, egy Zane nevű fiuk.

Mindössze négy hónappal később a legidősebb biológiai Robertson, John Luke megosztotta az izgalmas hírt, hogy ő és Mary Kate is fiút várnak.

Izgatott vagyok ettől a kis csávótól! John Luke 2019 májusában írt az Instagramon keresztül. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy októberben találkozhatunk vele, és nagyon hálás vagyok, hogy az Úr ránk bízott ezt a hihetetlen ajándékot.

2019 októberére pedig a kis család üdvözölte a világban John Shepherd-t. Idén áprilisban John Shepard bátyja lett, mivel John Luke-nak és Mary Kate-nek született egy kislánya, akit Ella-nak hívtak.

És végül Sadie Robertson októberben bejelentette, hogy első gyermekét várja. Múlt hónapban, májusbanédes baba Honey megérkezett.

Korie és Willie Robertsonnak összesen öt gyermeke és négy unokája van. Sheesh!

Szerkesztő Választása