Két klasszikus Sly Stallone-akciófilm vonzza a nézőszámotNetflixpillanatnyilag. Jelenleg a két legnépszerűbb filmről számoltak be, hogy felkapott a népszerűség körébenfolyóa szolgáltatás Stallone egyik legjobb szolgáltatása, Rambo: First Blood és Rambo: Last Blood . Kétségtelen, hogy az akcióhős színész rajongóinak komoly nosztalgia érzése támad.

Rambo az egyik legnépszerűbb Sylvester Stallone film franchise. És valljuk be, ha a rajongók kedvenc Stallone franchise-filmjeiről van szó, bőven van miből válogatni! Sziklás, bárki? Vagy legutóbb a Stallone-film egyik fő kedvence A feláldozhatóak . Azonban, Rambo minden bizonnyal az eredetiek egyike.

Ban,-ben Rambo franchise filmekben, amelyek közül az elsőt 1982-ben mutatták be, Sylvester Stallone a szívós vietnami állatorvost, John Rambót alakítja. Ez a két jelenleg felkapott film jelenti a franchise-t. Rambo: First Blood az első részlet a Rambo filmek és 2019 Utolsó vér a sorozat ötödik és egyben utolsó kiegészítése. Részletfizetés Rambo: First Blood II. rész; Rambo III , és Rambo között volt a premier Első vér és Utolsó vér.Stalloné Rambo A filmek nyomot hagynak az akcióban Filmtörténet

A Rambo-filmek régóta az akciófilmek szerelmeseinek kedvencei. Míg a Rambo-filmek első részében csak egy gyilkossági jelenet szerepel, a második film ezt a számot növeli; által nagyon.

Rambo: Első vérrész II 75 gyilkosság szerepelt a film során. A következő két film még tovább növelte ezt a számot, több száz gyilkossággal a kettő között. A 2019-es Last Blood azonban csökkentette ezeket a számokat. Az ölési arány 46-ra csökkentve.

Sylvester Stallone belép a Taylor Sheridan univerzumba a következő sorozatban Tulsa király

Korábban ebben az évben, Yellowstone TeremtőTaylor Sheridanrengeteg új műsort jelentett be Nőstény oroszlán , Tulsa király , Land Man , és Basszus Reeves . Mindegyik hamarosan premierre kerül a Paramount +-on. És a Tulsa King jelentős előnnyel büszkélkedhet Rambo csillag Sylvester Stallone aláírt hogy Dwightot, Manfredi tábornokot a New York-i maffia tagjának ábrázolja.

A Tulsa King egy nagyon érdekes történet, mondja Sylvester Stallone a készülő sorozatról.

Ő egy életre szóló gengszter – magyarázza a karakterről a hosszú távú színész.

Elvállalta a bukás főnökeit, és 25 évre börtönbe került, mondja Stallone.

Csukva tartotta a száját, és most kijön, a Tulsa folytatja a sztár.

A következő dolog, amit tudni fog, Tulsában van – nevet a színész. Tehát most új életet kell kezdenie, bandát kell alapítania, mert azt akarják, hogy kereső legyen, és ekkor kezdődik a móka.

Szerkesztő Választása