A Hooters étteremlánc nemrég bejelentette a NIL-partnerséget John Daly excentrikus golfszemélyiséggel és egyetemista fiával, John Daly II. A fiatalabb Daly jelenleg az Arkansas Egyetemen golfozik, ahol apja is játszott 1984 és 1987 között, mielőtt profi lett volna. A Forbes szerint a partnerség a Hooters első betörése az egyéni név-képszerű marketingügyletek világába.

John Daly II Razorbackként fejezi be elsőszezonját. Floridai junior golfozóként Daly II az állam első három helyezettje volt az AJGA rangsora szerint. 2020 szeptembere és 2021 júliusa között hét AJGA legjobb 10 helyezést ért el, 2020-ban pedig Rolex Junior All-American kvalifikációt szerzett.

A Daly-emberek a közelmúltban összeálltak a 2021-es PNC Challenge-re néhány fordulóra. A versenyt 36 lyukon keresztül 27-nél kisebb pontszámmal nyernék meg.Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Outsider (@outsiderig) által megosztott bejegyzés

Az idősebb Daly az 1990-es évek elején nagy sikert aratott, cigarettázó minden emberként szerepelt a PGA Touron. Ragyogó, szőke márnája egyik oldalról a másikra imbolygott, miközben Daly a Crooked Stick útjait járta, 1991-ben egy valószínűtlen PGA bajnoki győzelem felé vezető úton. Négy évvel később Daly többre bizonyult, mint egy ütéses csoda, amikor megnyerte az 1995-ös nyílt bajnokságot a versenyen. Old Course St. Andrews-ban.

Daly azóta létrehozta a személyes megjelenések és árucikkek háziiparát, amelyet a golf és az élet otthoni szerelmének szenteltek. Mindig kissé durvának tartották a széleken, gyakran beszél az ivásról, a dohányzásról és a gyönyörű nők társaságának élvezetéről; így nem meglepő, hogy Hooters Daly-t és fiát választotta NIL partnernek. Daly II a floridai Clearwaterben nőtt fel, és a híres Montverde Academy előkészítő iskolába járt.

John Daly, Sr. képviseli majd a Hooterst a PGA Champions Tour-on, ahol krónikus és érdekes sérüléssel játszik

Amíg fia egyetemi golfozóként dolgozik, az idősebb Daly folytatja a versenyt a PGA Champions Tour-on. A március elején a Newport Beach Country Clubban megrendezett Hoag Classic előtt Daly elmagyarázta a média tagjainak, hogyan játszik krónikusan elválasztott vállával.

Miután 2007-ben megsérült a válla, Daly meglátogatta a hírességetsport-orvoshoz, Dr. James Andrewshoz, egy konzultációra. Andrews tájékoztatta Dalyt, hogy a műtét szükségessé teszi, hogy rövidebb swing-el játsszon, ami arra kényszeríti, hogy több évtizednyi ugyanazzal a swing-el játszott játék után módosítsa a mechanikáját.

Daly úgy döntött, hogy lemond a műtétről, és átvészeli a fájdalmat, hogy megtartsa a régi lendületet. Azt mondta, hogy körülbelül 30 yardot áldozott fel a probléma miatt; de szép kis balról jobbra szabott vágást alakított ki – viccelődött.

Néha visszapattan a helyére, és nekem vissza kell pattannom – mondta Daly a vállról. A 30 yardos döntetlenről 320-at repültem a 10 yardos vágásra. Most csak 290 körül repülök vele, de legalább Dr. Andrews azt mondta, hogy megtarthatom a lendületem.

Fájni fog, ha hideg lesz, de minden máson volt már, mindkét lábamon, a háton műtöttek. Ez történik, ha megöregszel.

Szerkesztő Választása