Készen áll arra, hogy felfedje anyja egyik nagy titkát, Jenna Bush Hager 9 éves lánya élő tévéadásban jelentette be, hogy a Ma műsorvezetőtárs nem visel fehérneműt.

A kedd reggeli epizód során Ma, Jenna Bush Hager lánya, Mila nyilvánosságra hozta az információkat Adam Schefterrel. „Most nem hordja? Láttam, ahogy megváltozott!” – jelentette ki hangosan Mila.

A 9 éves sem végzett az anyjával. „Egyszer a nappalinkban nevetett, és bepisilte a nadrágját! Pizsamát cseréltél!' Mila megerősítette. Miközben arra készült, hogy újabb titkokat áruljon el a reggeli műsor nézőinek, Jenna Bush Hager kijelentette: „Rendben, viszlát! Viszlát, szeretlek!”Jenna Bush Hager korábban megosztotta, hogy Mila nem az, aki visszatartja a véleményét, különösen, ha édesanyja megjelenéséről van szó. Miközben arról beszélünk szeptemberben tért vissza egy legutóbbi skóciai útjáról Bush Hager azt mondta: „Annyira szorított, de azonnal visszanézett. Aztán nézz rám, és azt mondtad: „Igazad van, anya.” Én azt mondom: „Miben van igazam?” [Mila nyersen válaszolt]: „Jobban nézel ki a sminkben.”

Mila Bush Hager legidősebb gyermeke. Az Ma sztár Poppy Louise és Harold édesanyja is.

Jenna Bush Hager a közelmúltban arról beszélt, hogy gyermekeinek nem lesz közösségi médiája vagy telefonja tinédzser korukig

2022 októberében Jenna Bush Hager beszéltem arról, hogy miként nem engedi meg gyerekeinek, hogy közösségi oldalakat vagy telefonokat használjanak, amíg nem járnak nyolcadik osztályba.

„Nyolcadik osztályig nem lesz közösségi oldaluk vagy saját telefonjuk” – mondta Jenna Bush Hager műsorvezetőtársának, Hoda Kotbnak. „Úgy gondolom, hogy a technológia hihetetlen tud lenni a tanulásban és a növekedésben, de azt is szeretném, hogy a gyerekeimet minél tovább fiatalon tartsam.”

Bush Hager nemrég arról is beszélt, hogy elengedi anyja bűntudatát. „Néhány évvel ezelőtt elengedtem az anyai bűntudatot” – mondta Elterelni a figyelmet novemberben. „Úgy érzem, ez időpocsékolás, és minden egyes nap megpróbálom a tőlem telhető legjobbat kihozni, és tudom, hogy ha elrontom, holnap új nap jön. Azt is tudom, hogy az „apa bűntudata” még csak nem is egy dolog, akkor miért lenne az „anya bűntudata”?

Ezután megosztotta gyermekeivel azt, ami szerinte a legjobb része annak, hogy anya legyen. „Annyi csodálatos dolog van abban, hogy anya vagyok, de az egyik kedvenc részem az, hogy esténként összebújok a gyerekeimmel és együtt olvasok. együtt írtam [ A kék csodálatos világa ] a Dawnnal, hogy inspirálja a gyerekeket, hogy vadhősökké váljanak. Mila és Poppy imádják, de Hal megszállottja. Állandóan azt mondja: „Anyu, kék!”

Szerkesztő Választása