Több hónapos oda-vissza pofozás után YouTuberJake Paulés egykori MMA-bajnokBen Askrenma este végre bokszba lépnek.

A várva-várt összecsapás a két harcos között már csak órákra van hátra. Paulnak ez csak a harmadik küzdelme lesz, miután kiütötte két korábbi ellenfelét. Azonban egyik korábbi mérkőzése sem volt profi harcosok ellen. Ez lesz Paul első igazi próbája a ringben.

Ami Askrent illeti, ez számára is némileg új terület. Bár rengeteg birkózó- és küzdőtapasztalattal rendelkezik, ez lesz az első mérkőzése kizárólag bokszolóként. A 36 éves férfi egy korábbi főiskolai birkózóbajnok, aki később félnehézsúlyú címet szerzett a Bellator és a ONE küzdőbajnokságban. A UFC-nél eltöltött egy év után Askren 2019-ben visszavonult. De kilépett a nyugdíjból, hogy Paul után legyőzzen egy YouTube-sztártfelhívta a közösségi médiában.Azt akarod mondani, hogy egy csomó pénzt fizetsz, hogy legyőzzek egy YouTube-sztárt? Askren decemberben kommentálta. Nem tudom, ez csak úgy hangzik, mint egy szórakoztató péntek este.

A szóháború azóta is tart, Paul folyamatosan próbál Askren bőre alá kerülni. Az internetes személyiség Askren megjelenését a címszereplőhöz hasonlította Napóleon dinamit . Többször felhozta aMMA-harcos felesége. Ráadásul legutóbb a mérlegelések során kigúnyolta Askren fizikumát, mondván, hogy a harcosnak sörhasa van.

Minden verbális szúrást leszámítva, a két férfi most szombat este összecsap. Íme, hogyan és mikor kell ráhangolódni a nagy küzdelemre.

Részletek a Jake Paul vs. Ben Askren harcról

Mikor lesz a Paul-Askren harc?

április 17-én, szombaton 21:00-ig. est

Hol lesz a harc?

Mercedes-Benz Stadion, Atlanta, Georgia

Hogyan kell nézni a küzdelmet?

A Triller Fight Club viszi a fizetős küzdelmet. A mérkőzést élőben közvetítheti a webhelyükön, illetve iOS és Android alkalmazásaikon 49,99 dollárért.

Emellett a nézők tovább nézhetik a küzdelmet FITE.tv és mobilalkalmazásai 49,99 dollárért.

Mennyit kapnak Jake Paul és Ben Askren?

Askren legalább 500 000 dollárt fog keresni, plusz a rá eső részesedést a PPV bevételből. Paulnak legalább 690 000 dollár garantált.

Mik a fogadási szorzók?

Paulnak (-175) előnyben részesítik az Asken elleni győzelmet (+150). A döntetlen eredményének szorzója +1600.

Mi a teljes harckártya a ma esti eseményhez?

– Jake Paul vs. Ben Askren (Cruiserweights)

- Regis Prograis vs. Ivan Redkach (junior félnehézsúlyú)

– Steve Cunningham vs. Frank Mir (nehézsúlyú)

Szerkesztő Választása