Egyes zenészeknél a zene a családban fut. Ez határozottan igaz volt Merle Haggardra. Merle Haggardnak 4 fia volt, akik már mind zenészek. Haggard, aki acountry zene legendája, ötször volt házas. Négy gyermeke vette át Haggard zenei hagyatékát, mindegyikük különböző karriert és stílust alakított ki.

Marty Haggard

Marty Haggard 1958. június 18-án született. Mielőtt zenész lett volna, Marty Haggard más kreatív utakat is felfedezett. Tinédzserként visszatérő szerepet kapott a CBS műsorában A Fitzpatrickok . Szerepet kapott egy Henry Fonda filmben is.

Marty nem csak próbált Merle Haggard nyomdokaiba lépni. Félelmetes karriert futott be a country zenében. Öt kislemezével felkerült a Hot Country Country Songs listájára, és 1985-ben kiérdemelte a legjobb férfi énekes jelölést az ACM-től.Marty is fellépett az apjával. Merle Haggard megkérte, hogy csatlakozzon a bandájához, Az idegenek . Abban a zenekarban ritmusgitáron játszott, és néhány háttéréneket is adott.

Amióta Merle Haggard 2016-ban elhunyt, Marty és testvérei útnak indultak, fellépnek és folytatjákapa öröksége.

Noel Haggard

Noel Haggard lemezszerződést írt alá Atlantic Records és kiadta debütáló albumát, Egy életre , 1997-ben. Az album két kislemezt készített, amelyek mindketten a 75. helyet értek el a hirdetőtábla forró országok listái. A film filmzenéjében is szerepelt Független (1994).

Merle Haggarddal és más testvéreivel is turnézott Az idegenek.

Merle Haggard legfiatalabb fia – Ben Haggard

Merle Haggard legfiatalabb fia, Ben Haggard valóban nevet faragott magának. Ő volt a szólógitárosa Az idegenek sok éven. Amellett, hogy a The Strangersben játszott, Ben Haggard saját karriert alakított ki, zenét adott ki és dalokat dolgozott fel a YouTube-on. Ben és Noel sokat fellépett már együtt.

Scott Haggard

Scott Haggard Facebook-oldala szerint élete és karrierje szorosan beleszőtt a country zenetörténelem és -hagyomány szövetébe.

Scott Haggard eredetileg teherautó-sofőrként dolgozott, mielőtt 2006-ban zenével foglalkozott. Azóta olyan énekesekkel szerepelt, mint Mark Wills, Jeff Bates és Charlie McCoy.

Merle Haggard hatalmas örökséget vívott ki zenéjével, és egyértelműen erre inspirálta szeretteit is. Miközben minden fia megszólalmint Haggarda maguk módján mindegyiknek egyedi hangzása van, amely megkülönbözteti őket egymástól. Most továbbra is fellépnek néhai édesapjuk tiszteletére.

Szerkesztő Választása