MertDwayne Johnsonlegújabb szerepében egy DC gazembert alakíthat, aki az egyiket követiClint Eastwoodélegemlékezetesebb karakterei.

A gonosztevő nem más, mint Black Adam, Shazam szuperhős ősellensége. Míg a képregény antihősét eredetileg 1945-ben mutatták be, még nem volt jelentős szereplő a képernyőn. De októberben Johnson biztosan híressé teszi.

A közelmúlt során comicbook.com esemény, az előbbi Fast & Furious sztár leült beszélgetni a DC univerzumhoz való csatlakozásról. És érdekes háttértörténetet adott a szerepvállalásról.Úgy tűnik, a Fekete Ádám A projekt már körülbelül öt éve folyik. Amikor pedig Jaume Collet-Serra rendező először megkereste Johnsont, megkérdezte, ki minden idők kedvenc színésze, és a válasz Clint Eastwood volt (és még mindig az).

Miután megtudta ezt a kis apróságot, Collet-Serra tudta, hogy Johnson tökéletes a filmhez.

Örülök, hogy ezt mondtad, mert úgy látom, Fekete Ádám a szuperhős világ Piszkos Harryje, Johnsonnak eszébe jutott, hogy azt mondta.

És ezt szem előtt tartva, Clint Eastwood Dirty Harry-jéből Johnson és Collet-Serra North Star lett.

Clint Eastwood ikonikus Villianja a lényegi antihős

Piszkos Harryhez hasonlóan Black Adam is egy jó srác, aki rosszul járt. Egykor a Marvel kapitány elődje volt. Ám miután egy ókori egyiptomi erő végtelennek tűnő hatalmat adott neki, nem a Marvelt akarta követni, hanem uralni akarta a világot.

Noha Clint Eastwood karaktere nem egy halhatatlan nagyúr, mint Dwayne Johnsoné, ő a végső antihős. Fiatalemberként betartja az ország összes törvényét. De egy ponton úgy dönt, hogy a szabályok haszontalanok. És úgy éli életét, hogy minden lehetséges eszközzel bűnözőket fog el. Nincsenek túl szigorú erkölcsök vagy túl fontos életek ahhoz, hogy útjában álljanak.

És persze Eastwood tökéletessé teszi Piszkos Harryt jeges-hűvös tekintetével és közönyös viselkedésével. Ő a tökéletes ember, akit szeretsz utálni, mert annak ellenére, hogy egy szörnyeteg, néha van értelme.

Így egy Clint Eastwood-szerű karakteren dolgozni Dwayne Johnson álma vált valóra. És biztosak vagyunk benne, hogy egy kis Harry Callahan-t is láthatjuk majd a Fekete Ádámban, amint még idén pusztítást végez a világban.

Alig várom, hogy lássátok a filmet – tette hozzá Johnson. szerintem idővel Fekete Ádám október végén ősszel jelenik meg, ha jól végezzük a dolgunkat – amit nagyon jól fogunk végezni… És szerintem a világ készen áll a Fekete Ádámra. Szóval nem tudok várni.

Johnson új filmje 2022. október 21-én kerül a mozikba.

Szerkesztő Választása