Több mint hat évtizeddel a híres klasszikus tévé előadás Szeretem Lucyt véget ért, Keith Thibodeaux-t, a Kis Rickyt alakító egykori gyerekszínészt a sorozat utolsó élő szereplőjének tartják.

Alapján Emlékszel , az Szeretem Lucyt karaktert hat különböző színész alakította. Thibodeaux voltak, egy másik gyerekszínész és két ikerpár. Thibodeaux a Richard Keith művésznevet használta, és a Little Ricky egy régebbi verzióját játszotta. A sorozat hatodik és hetedik évadában tűnt fel. Az egykori gyerekszínész 200 másik színésszel vett részt a meghallgatáson, mielőtt 1955-ben megkapta a szerepet.

Miközben felidézte a napon töltött idejét Szeretem Lucyt meg, Thibodeaux beszélt Az ABC News 2015-ben az első találkozásról Lucille Ball most először. „Sétáltam a forgatáson, és ott volt Lucy, ott állt és engem nézett” – magyarázta. „Azt mondta: „Rendben, aranyos, de mit csinál?” Apám azt mondta: „Nos, ő dobol”, ő pedig azt mondta: „Ó, gyerünk, ezt nem hiszem el.”Thibodeaux ezután azt mondta, hogy Ball rávette a dobfelszerelést. Végül, haver Szeretem Lucyt Desi Arnaz sztár odajött, és elkezdett jammelni a fiatal színésszel. „Aztán felállt, és azt mondta: „Nos, azt hiszem, megtaláltuk Little Rickyt.”

Thibodeaux ezután leírta Szeretem Lucyt mint egy érdekes, de nagyon különleges előadás számára. „Úgy tűnik, nagyon emlékezetes, és bármely generációhoz tartozó ember értékelheti… Értékeld a humorát, értékeld az ostobaságát.”

A kis Ricky színész azt mondta, hogy „I Love Lucy” sztár, Lucille Ball „nagyon anyás volt számára”, Desi Arnaz pedig megnyugtatta.

Eközben Thibodeaux elmondta, hogy szép emlékei vannak róla Szeretem Lucyt társszereplő. Azt mondta, Lucille Ball természetesen nagyon anyai volt számára, míg Desi Arnaz megnyugtatta.

„Nagyon nagylelkűek voltak velem, én pedig a legjobb barátom voltam a gyerekeikkel” – mondta Thibodeaux. „Amikor ott voltam, Desi ajándékokat adott a gyerekeinek, és engem soha nem hagyott ki – legyen szó testreszabott bowlinglabdákról vagy L.A. Rams mezekről, ugyanazt adta nekem.”

Thibodeaux elmondta, hogy Ball születésnapi ajándékokat ad neki a forgatáson, és nagy ügyet csinál belőle. „Egyszer adott nekem egy indiai Tikit” – emlékezett vissza. – Egy másik alkalommal a saját öltözőmet és egy dobkészletet adott nekem. Ugyanaz a készlet még ma is megvan.'

Thibodeaux több mint 35 epizódjában jelent meg Szeretem Lucyt. Ezután Little Rickyként tért vissza az 1957-es folytatásban A Lucy-Desi Vígjáték óra. A szereposztás azután történt, hogy Ball és Arnaz bejelentették, hogy elválnak.

Együtt Szeretem Lucyt, Thibodeaux megjelent Az Andy Griffith Show és Shirley Templom Mesekönyv .

Szerkesztő Választása