A 10 legjobb dolog, amit nem tudhat a fehérfarkú szarvasról

A fehérfarkú szarvas a legkeresettebb vadállat Észak-Amerikában. Íme tíz érdekes tény, amelyet nem tudhat a fajról.

Az arkansasi vadászati ​​szakértő a kacsavadászat „nyomásáról” beszél, és előrevetíti a szabályváltozásokat

A túlzott kacsavadászat nagyobb nyomást gyakorol a kacsákra, és elűzi őket a közterületekről. Egyes szakértők szerint az új szabályok segíthetnek

Trijicon Huron: Az észak-amerikai szarvasvadász számára készült

Januárban az NRA amerikai Hunter Magazine a Trijicon Huron puskatávcsövet az év optikájának nyilvánította. Ez nem kis dicséret.

25 elképesztő tény azokról az állatokról, amelyeket vadászunk vagy aratunk Észak-Amerikában

Tudtad, hogy az aligátorok eszközökkel vadásznak... és gyümölcsöt esznek? Vagy hogy a jávorszarvas hangyák egy nap alatt több mint egy centimétert is megnőhetnek?

Az államok legalizálják a neonrózsaszín vadászfelszerelést: Lehet, hogy a fluoreszkáló árnyalat biztonságosabb, mint a narancs?

A vadászok évek óta hozzászoktak ahhoz, hogy terepszínűt vagy narancsot viseljenek a mezőn. Most akcióink vannak a neonrózsaszín vadászfelszerelés hozzáadására.

Minnesota fontolgatja a csak sörétes zónák megszüntetését a szarvasvadászatban

Minnesota állam két törvényhozója olyan törvényjavaslatot támogat, amely az egész államban megszüntetné a szarvasvadászat csak sörétes zónáit.

A Monstrous 18 pontos ejtőfogas bak hivatalosan megdöntötte New York nem tipikus íjászat rekordját

Hivatalosan New York állam rekordját állították fel egy 214 hüvelykes, nem tipikus íjászbaknál, amelyet még november elején öltek meg.

Alabama kormányzója aláírta az új törvényjavaslatot, amely lehetővé teszi a prérifarkasok és a vaddisznók éjszakai vadászatát

Alabama kormányzója a közelmúltban elhangzott egy mérföldkőnek számító törvényjavaslat, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy éjszaka prérifarkasokra és vaddisznókra menjenek vadászni.

A tennessee-i hatóságok 70 éves férfit keresnek fiatal kacsavadászok halála után

A tennessee-i hatóságok egy 70 éves férfit keresnek a Reelfoot Lake-en január 25-én, hétfőn történt két halálesettel kapcsolatban.

A Kentucky Hunter megdöntötte a betakarítási állami rekordot az elk szezon első napján

Egy kentuckyi vadász azon kapta magát, hogy az íjászszezon első napján, szeptember elején állami rekord jávorszarvast lő.

Szabadtéri és vadászati ​​események, amelyekre 2021-ben várunk

A szabadban élők és a vadászok készüljenek fel a naptárak megjelölésére. 2021 tele van eseményekkel azoknak, akik szeretik a vadászatot és a szabadban.

FOTÓ: A Georgia Man egyedülálló rekordot döntött a nyolcszakállú pulykával

A COVID legyőzése után ennek a Georgia-i vadásznak a vadászathoz való visszatérése egy élete aratása lett: egy óriási, nyolcszakállú pulyka.

Kalifornia jelentős visszacsapás után visszavonta a medvevadászat tilalmát

Több mint 27 000 személy írt alá egy online petíciót, amelyben a medvevadászatot teljes mértékben betiltó jogszabály visszavonására szólított fel.

10 tény a pulykákról, amit minden vadásznak tudnia kell

Jönnek a pulykák! A külvárosokba és városokba érkező pulykák számának jelentős növekedése tökéletes vadászidőszakot jelent. Íme 10 tipp a vadászoknak.

Az Ohio Hunter rekordot dönthetett a First Buck-kal

Ismered a régi mondást, a kezdő szerencséje? Nos, ez az ohiói férfi rekordot dönthetett az első bakjával, amit megölt.