A kaliforniai Carmel vizes élőhelyein található a Mission Ranch, egy 22 hektáros földterület, amely annyira gyönyörű, hogy vitathatatlanul az egyik legfestőibb hely a kaliforniai partvidéken. Az 1800-as években épült Mission Ranch hosszú történettel rendelkezik.

Közel két évszázada alatt a Ranch tejüzem, burgonyafarm és privát klub volt. És bár darabjait útközben eladták (egykor 160 hektáros földből állt), a mai napig olyan gyönyörű, mint valaha.

Hogyan maradt meg egy 200 éves tanya ilyen érintetlen állapotban? Nos, ez nagyrészt annak köszönhetőClint Eastwood, aki még 1986-ban vásárolta meg a Mission Ranchot. Amikor megvette az ingatlant, a társasházi fejlesztés küszöbén állt.Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A Mission Ranch (@missionranchcarmel) által megosztott bejegyzés

Clint Eastwood ahelyett, hogy megengedte volna egy ilyen szörnyűség elkövetését, szeretettel azon munkálkodott, hogy az ingatlant visszaállítsa korábbi dicsőségébe. Mindig is szerettem ezt a helyet, mondta Eastwood egy interjúban Építészeti kivonat . És csak le akarták lapítani. Azt mondták, hogy elavult. Úgy gondoltam, meg kell őrizni, ahogy volt.

Bár több millió dollárba telt a helyreállítás, Clint Eastwood úgy érezte, hogy a tanya megéri az erőfeszítést (és a költségeket). Amikor először megláttam a helyet, fantasztikusnak tartottam – folytatta Eastwood. Vizuálisan ez valami más volt, és azt hittem, ez az a hely, amelyet otthonomnak szeretnék nevezni. Szóval örökbe fogadtam Carmelt.

Clint Eastwood Beloved Ranchja immár lélegzetelállító szálloda

Azzal a tulajdonsággal, amely egykor Robert Louis Stevenson klasszikus regényét ihlette Kincses sziget Clint Eastwood szorgos kezében a tanya lassan azzá a lélegzetelállító oázissá vált, amelyről a színész tudta, hogy lehet. Az épületek felújítása helyett Eastwood az általa talált legjobb kézműveseket alkalmazta, hogy a legapróbb részletekig megismételjék az eredeti stílust.

Amint a tanya elkészült, Clint Eastwood úgy döntött, hogy másokat is szívesen lát az ingatlanban, ahelyett, hogy megtartaná magának. Bár még mindig az övé, a Mission Ranch ma étterem és szálloda, egy 1840-es évek stílusú táncpajtával kiegészítve!

A Bunkhouse, a ranch legrégebbi épülete nyitva áll a vendégek előtt. Ezenkívül a parasztház, a nászutas nyaraló, a fő istállószobák, a szénapadlás és a Meadowview szobák mindegyike vendégszállást kínál.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A Mission Ranch (@missionranchcarmel) által megosztott bejegyzés

Látogatásuk során a vendégek kanyaroghatnak a terebélyes kertekben, vagy megcsodálhatják az ingatlanon élő kabalabirkákat. A szálláshelyen 6 keményburkolatú teniszpálya és egy fitneszklub is található. Aztán persze ott van a The Restaurant, amely hétközben reggelit, hétvégén pedig villásreggelit, valamint esti vacsorát szolgál fel.

Azoknak, akik érdeklődnek a Clint Eastwood’s Mission Ranch Hotelben való tartózkodás iránt, csak fel kell keresniük a webhelyüket kérjen foglalást . A szobák éjszakánként 135-360 dollár között mozognak, mérettől és elhelyezkedéstől függően.

Szerkesztő Választása