A legendás Fonzie színész Henry Winkler nyitva áll a Boldog napok újraindítás – de csak nagyon meghatározott feltételek mellett.

Winkler nyitott a felélesztéséről klasszikus tévé sorozatot csevegés közben Fox hírek Január 15-én, vasárnap a Critics Choice Awards-on. Bevallotta, hogy „fogalma sincs”, hogy a banda valaha is visszatér-e az Arnold’s Drive-In-i standjára. De ha megteszik, minden kedvenc egykori színésztársának ott kell lennie.

„Anélkül nem szeretném megtenni Ron [Howard] , Don [Most] nélkül, Anson [Williams] és Marion {Ross] nélkül” – mondta a kiadványnak.Ha a fentiek mindegyike megegyezik az újraindításban, az azt jelentené, hogy Richie Cunningham, Ralph Malph, Potsie Webber, Marion Cunningham és Fonzie találkoznánk.

Winkler, aki elnyerte a vígjátéksorozat legjobb férfi mellékszereplőjének járó díjat az előadásának köszönhetően Barry , azt is megjegyezte, hogy tétovázik a sorozat újjáélesztésétől annak alkotója, Garry Marshall nélkül, aki 2016-ban hunyt el.

Ron Howards nem optimista a „Happy Days” újjáélesztésével kapcsolatban

A 77 éves férfi 1974-től 1984-ig alakította Arthur Fonzarellit az ikonikus show-ban. Ez idő alatt popkultúra szenzáció és mellékszerepét főszerepre változtatta, amikor túlszárnyalta Howard Richie-jét.

Annak ellenére, hogy Howard szó szerint ellopta a műsort , ő és Howard tartós barátságot kötött a színfalak mögött. És a mai napig családtagnak tekintik egymást. Valójában, ők egymás gyermekeinek a keresztapja .

Így Boldog napok több, mint egy újabb projekt Winkler számára, ami azt jelenti, hogy csak a legtökéletesebb körülmények között gondolná vissza.

Winkler elgondolkodott a koncepción, különösen az újraindítás korszakában. De megígérte, hogy nincsenek bennfentes információi, amelyeket eltitkol a rajongók elől.

Ron Howard is beszélt azonban a lehetőségről, és még barátjánál is kevésbé tűnt optimistának. Amikor novemberben a vörös szőnyegen beszélt az American Cinematheque Awardon, amelyen Ryan Reynoldst tüntették ki, azt is elismerte, hogy a csillagoknak tökéletesen illeszkedniük kellene a Boldog napok újraindítani, de nem hitte, hogy megtehetik.

„Tudod, a srácok nagyon közel állnak egymáshoz. Donny Most, Anson, Henry Winkler és én ugyanazon a linken vagyunk” – mondta. „Mindig kommunikálunk egymással. De tudod, ez akkor volt. Mindannyian ambiciózusan más álmokat követünk, ezért úgy gondolom, hogy ez valószínűleg messze van.”

Szerkesztő Választása