Alan Jackson jelenleg az egyik legjobb dalszerző a játékban. A 90-es években társszerzője volt a rádióhullámok legnagyobb dalainak. Az olyan dalok, mint a Chattahoochee és a Chasin’ That Neon Rainbow, még ma is a rajongók kedvencei. Képessége cseppet sem tompult az évek során. Amit a készülő albumáról hallottunk Hová mentél pontban bebizonyította.

A rajongók és a kritikusok egyaránt tudják, hogy Alan Jackson akkor csinálja a legjobb dalszerzést, amikor mélyen átérzi a szöveget. Mindannyian emlékszünk azokra a dalokra, amelyek akár a szívéből, akár a tapasztalataiból származnak. Például az első listavezetőjeSzeretlek Újra, tisztelgés volt felesége, Denise előtt a tizedik évfordulójuk alkalmából.Éjfél Montgomeryben, Hank Williams sírjának késő esti látogatásán alapult. 2002-ben Jackson kiadta a könnyfakasztó tisztelgést néhai apjának,Drive (Daddy Gene számára)Nemrég hallhattukMindig az én babám leszel, amelyet Jackson az apa-lánya táncokhoz írt a lányok esküvőjén. Ezen dalok mindegyike csúcskategóriás countryzene.

Ma Alan Jackson kiadta a legújabb kislemezét hamarosan megjelenő albumáról. Ez egy másik olyan dal, amely közel áll a country szupersztár szívéhez. A dal a Where Her Heart Has Always Been címet viseli. Jackson az anyja temetésére írta.



Fogja meg a szöveteit. Aztán meghallgathatjuk a dalt és beszélgethetünk róla egy kicsit.

Alan Jackson legújabb kislemeze keményen húzza a szívet

Először is hallgassuk meg a dalt.

https://www.youtube.com/watch?v=kq2kZTd9bgY A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Alan Jackson – Where Her Heart Has Always Been (hivatalos hanganyag) (https://www.youtube.com/watch?v=kq2kZTd9bgY)

Sziasztok, nem tudom, hol vagy, de itt hirtelen nagyon sűrű lett a pollen.

Az első dolog, ami megragadja a fület Ahol a szíve mindig volt, az az édes, anyai hang, amely a Jó könyvből olvas. Ő Alan Jackson anyja. Alapján Ország íze , a dal már a dobozban volt, amikor Jackson nővére megtalálta azt a felvételt, amelyen anyjuk a Bibliából olvas. Amikor meghallotta, tudta, hogy a lány előtti tisztelgés nem lenne teljes nélküle.

A dal azonban inkább megható, mint szomorú. Alan Jackson gyászolja édesanyja elvesztését, aki 2017 januárjában halt meg. A veszteséggel azonban nem foglalkozik. Ehelyett elfogadja, hogy a lány jobb helyen van, és újra találkozik igaz szerelmével és Jackson apjával, Gene-vel.

A nap ragyogóbbnak tűnt, mint valaha / És most táncol a szélben / Újra igaz szerelmével / Ahol a szíve mindig is volt

Alan Jackson ereje az édesanyja elhunytával szemben és az ezzel kapcsolatos látásmódja teszi ezt a dalt az egyik legmeghatóbb, ami az éterbe került hosszú idő óta. Ez a közelgő kiadás többi dalával kombinálva arra utal, hogy a Where Have You Gone egyszerre lesz érzelmes és személyes. Szóval ez egy nagyszerű dalgyűjtemény lesz.

Az új album május 14-én jelenik meg.

Szerkesztő Választása