Kapcsold be a Bull rajongókat. Michael Weatherly lezárja a CBS Bull című sorozatát, amint az utolsó évadzárójához közeledik. A hatodik évad befejeztével Jason Bull többé nem tér vissza a tárgyalóterembe. Tehát a műsor törlésével és a végső finálé közeledtével minden részlettel rendelkezésünkre áll az utolsó epizód adása.

Alapján TVLine , a Bull utolsó epizódja május 26-án, csütörtökön 10 órakor kerül adásba. Az outlet az epizód címét is megadta nekünk, ami egyszerűen csak: Viszlát. Nyilvánvaló, de szerintem megfelelő.

A szinopszis szerint a krimi utolsó epizódja nagy változásokat fog látni. És ez nem csak a főszereplőnket foglalja magában, hanem a teljes próbaelemző csapatot is.Bull és a Trial Analysis Corporation csapata még utoljára bíróság elé állítja a gondatlan gyilkosság elleni védekezést, amely örökre megváltoztatja cégük természetét és életüket.

Michael Weatherly régi rajongói, aki a szerepével vált ikonikussáNCISAnthony DiNozzo különleges ügynök minden bizonnyal megsiratja a színész sikersorozatának befejezését. Mivel azonban a karizmatikus színész távozni készül a tárgyalóteremből, az NCIS-rajongók ismét könyörögnek neki, hogy térjen vissza az ügynökség osztálytermébe.

A „Bika” sztárja, Michael Weatherly újra találkozik az „NCIS” kortársával, Sasha Alexandrával

A Bull nemcsak Michael Weatherlynek biztosította a főszerepet egy másik krimiben. Ez a közelmúltban egy másik szeretett, egykori NCIS-sztárral való találkozáshoz is vezette.

A Bull hatodik, egyben utolsó évadának lezárása előtt, Michael Weatherly újra találkozott Caitlin Kate Todd korábbi különleges ügynöknővel, Sasha Alexanderrel .

Az NCIS-rajongók emlékezni fognak Kate Toddra és arra a szórakoztató dinamikára, amelyet Tony DiNozzo és Leroy Jethro Gibbs ügynökökkel osztott meg (Mark Harmon). Todd a sorozat fő támasza volt a procedurális dráma első két évadában. A sikersorozatban eltöltött ideje azonban lerövidült, amikor karaktere egy terrorista mesterlövész fejébe mért golyóban halt meg.

Azonban csaknem két évtizeddel az NCIS-ből való távozása után a barátság, amelyet Kate színésznője, Sasha Alexander kötött Michael Weatherlyvel, él és virul. Valójában a Bull forgatásán, miközben a hatodik évad 20. epizódját, az Opening Upot rendezte, megosztott magáról és egykori barátnőjéről egy szórakoztató fotót az Instagramon. Nézd meg.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Sasha Alexander (@sashaalexander) által megosztott bejegyzés

Szerencsére, ha már alig várod Kate Todd rendezői munkáját, még nem maradtál le semmiről.

Szerint Cinema Blend , a vadonatúj epizód csak április 28-án, csütörtökön kerül adásba. Tehát mindenképp kapcsolja be a CBS-t este 10-kor, amikor a hét későbbi adása lesz. Ott a Bull-rajongók végignézhetik, amint Michael Weatherly Jason Bull hátsérülés miatt kiesik. Ennek eredményeként kénytelen lesz elhagyni a csapatát, hogy elvégezze a (metaforikus) nehézemelést.

Szerkesztő Választása