Ki nem szereti a Grincset? Nem csak a könyveket, a történeteket és a filmeket, amelyekben Dr. Seuss legenda szerepel, hanem annyira szeretni őt és a történeteket is, hogy a barlangban akarjon maradni, ahol a fiktív szereplő is élt? Nem tudta, hogy ez a lehetőség a Boulderben, az Outsidersben? Nos, ez egy lehetőség, hiszen a Grich-barlang kiadó volt, de karácsony előtt gyorsan lefoglalták.

komolyak vagyunk.

A Vacasa, a Dr. Seuss Enterprises-szal együttműködő bérbeadó cég bérelhető helyet hozott létre Boulerben (Utah állam) azoknak, akik úgy akartak élni, mint a Grinch.A barlang 5700 négyzetláb területet foglalt el, és az emberek amilyen gyorsan csak tudták, felfalták a foglalásokat. Még jobb, hogy azokat a szerencsés embereket, akik lefoglalták a barlangot, mielőtt gyorsan megteltek volna, magától The Grichtől kapnak egy üzenetet. Ki látta, hogy ez jön? A barlang teljesen kialudt.

A cetliben az áll, hogy én magam, nem úgy, mint a többi Ki, idén kimegyek a városból – távol az ünnepi zsivajtól a fanatikus, fantasztikus fa la la la la, la la la la-ing. Megint ellopom a karácsonyt? Talán. Meglátogatom a floridai tengerparti otthonomat? ne törődj vele.

Így hát a Grinch elhagyta Utah-t, és melegebb legelőkre indult az ünnepi szezonban.

A jegyzet hozzátette , Úgy van. Ez így folytatódott: A világ leghíresebb gazemberének legendás sziklás rezidenciája lehet a saját nyaralási búvóhelye. Az egész barlangom előszobája tele van minden kedvenc dolgommal – és persze Maxéval is. A Vacasa mindent elintéz (mert nincs rá kedvem és időm).

Talán ez évente lesz Utahban. A jövő családjai lehetőséget kapnak arra, hogy úgy éljenek, ahogyan a Grincs élte.

Miért tért vissza A Grich sztárja a vígjátékba?

Nehéz elfelejteni, mennyire emlékezetes és elektromos volt Jim Carrey, mint a Grinch évekkel ezelőtt. Ace Venturától nyúlik vissza a nd Hülye és butább ,a vígjáték mindig is a veterán színészek névjegye volt. Az utóbbi években azonban komolyabb szerepeket választott, és kivált a vígjátéki szerepekből, amelyekbe oly sok ember beleszeretett.

Azonban visszatért a gyökereihez Sonic a sündisznó mint az ottani gazember. Azt mondta a Rotten Tomatoesnak, hogy komoly dolgokat csináltam, aztán valami ilyesmi jön, és ez csak egy lehetőség, amelyet az univerzum kínál nekem.

A veterán színész tehát nyitott a komédiára. Csak a megfelelő illeszkedésnek kell lennie. Arra a következtetésre jutott, hogy ez igazán jó móka, nagyon jó. Ez egy olyan részem, amely soha nem hagy el – tudod, az embereknek nem kell aggódniuk amiatt, hogy soha nem lesz meg az agyamnak az a része, amely csak egy hülye szórakozásra vágyik.

Nézheted Hogyan lopta el a Grinch a karácsonyt az Amazon Prime-on.

Szerkesztő Választása