Szerdán (augusztus 25-én) country legendaGeorge-szorosszínpadára lépett CMT Giants hogy előadja Charley Pride Is Anybody Goin’ to San Antone című művét.

Ha Texasról beszélünk, ki lenne jobb @georgestrait elénekelni ezt a Charley Pride előtt tisztelegve? A CMT egy Instagram-bejegyzésben nyilatkozik, amely George Strait teljesítményét mutatja be.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A CMT (@cmt) által megosztott bejegyzésGeorge Strait jelenleg arra készül, hogy elindítsa közelgő turnéját. Október 1. és október 10. között fellép az Austin City Limits Zenei Fesztiválon Austinban, Texasban. Strait november 5-én az atlantai Mercedes-Benz Stadionban lép színpadra Eric Church mellett az ATLive fesztivál különleges The King & The Chief iterációján.

George Strait a közelmúltban bejelentette, hogy decemberi és februári dátumokat adott hozzá a T-Mobile Arénában. Összesen 30 Strait to Vegas show-t múlta felül.

George Strait rövid nyugdíjazásáról beszél a turnézásból

Egy 2012-es interjú során Emberek , George Strait nyitott arról, hogy visszavonul a turnézástól, és arról, hogy a döntés személyesen milyen hatással volt rá. Nagyon sokat aludtam, amikor rágondoltam. Komolyan, pár éve ez jár a fejemben.

George Strait azt is elmondta, hogy a döntés nehéz volt, mert a színpadon járás még mindig nagyon szórakoztató számára. Micsoda izgalom. Az a pillanat, amikor kijössz a színpadra, és ott vannak a rajongók. Ez nagyon érdekes. Nincs semmi hasonló.

George Strait azonban elismeri, hogy a turnékra való utazás mindig is fájdalmas volt számára, mert újra és újra ugyanaz a rutin. Ez a busz, aztán egy szálloda, aztán a helyszín, aztán megint a busz. Nem látsz semmit, csak a helyek belsejét.

Strait azt is elmondta, hogy a turnézás annyira lefoglalta az idejét, hogy nem tudta megtenni azt, amit szeretett volna. Még utazhatnék. Menj a tanyára. Elmentem a vadászidényre. tudnék horgászni.

Strait 2012 szeptemberében bejelentette, hogy visszavonul a turnétól. Cowboy Rides Away turnéja 2014 júniusában fejeződött be.

George Strait bemutatja éveken át tartó zenei karrierjét

George Strait a People-nek adott interjújában is visszatekint legendás zenei karrierjére az évek során. Megáldattak azzal a képességgel, hogy tudok énekelni, és ez olyan sok helyre vitt, ahová másként soha nem mentem volna.

Strait azt is elmondta, hogy karrierje nagyszerű embereket is hozott az életébe. Két bandatagom a kezdetek óta velem van. A turnémenedzserem akkoriban a dobosom volt.

Strait hozzáteszi, hogy nagyon szerencsés, hogy pályafutása során ilyen hűséggel és következetességgel rendelkezett.

Szerkesztő Választása