Nézze meg a naptárait, mert George Strait új turnédátumokat adott meg 2021-re és 2022-re. Las Vegas a Strait egyik kedvenc helyszíne. Az elmúlt hétvégén őszínpadra lépetta T-Mobile Arénában, 2020 februárja óta először játszott a Szórakozás Fővárosában.

Amikor George Strait nemegy visszaemlékező kép közzétételevagy megosztva néhány dalszöveget a közösségi médiában, műsorok lejátszására készül. Jelenleg Austin, TX, Atlanta, GA és Minneapolis, MN. Ezek a bemutatók idén ősszel október eleje és november közepe között lesznek. A legjobb hír azonban nemrég jött, amikor Strait új dátumokat adott hozzá Las Vegas számára.

Bár most játszott Las Vegasban, a Nevada George Strait már több időpontot is bejelentett a T-Mobile Arena számára. Ezek a műsorok a Strait to Vegas részei lesznek. A műsor december 3-án és 4-én, majd február 11-én és 12-én is szerepel. Amíg Vegasban van, csatlakozik hozzá néhány másik művész is. A decemberi műsorokhoz Caitlyn Smith is csatlakozikOrszág királyafebruárban Tenille Townes követte.A jegyek egyelőre nem kerültek értékesítésre. A jegyvásárlás iránt érdeklődőknek augusztus 27-ig kell várniuk a nyilvános értékesítésre. Vagy vegye kézbe az augusztus 18-tól kezdődő előértékesítéseket.

George Strait eléri a Rodeót

Las Vegas nem a George Strait csúcspontjatervezett műsorok, legalábbis ha texasi vagy. A végső show az, hogy Strait a Houston Livestock Show-ban és a Rodeóban játszik. 2022. március 20-án tér vissza a rendezvényre. A King of Country immár 31. alkalommal lép fel a rendezvényen, és ez egy igazán egyedi környezet.

Mi a helyzet a 2021-es záró dátumokkal? Természetesen az Austin City Limits Zenei Fesztivál MINDKÉT hétvégéjén főszereplője lesz, ami nagyszerű esemény lesz. Az egyik legizgalmasabb és legenergikusabb műsor valószínűleg Atlantában lesz. Az atlantai Mercedes-Benz Stadionban Eric Church mellett játszó The King & The Chief az ATLive Fesztivál része lesz. A minneapolisi show nem egy nagyobb esemény vagy fesztivál része.

Noha George Strait nem úgy turnézik, mint korábban, még 69 évesen is elképesztő látvány látni őt játszani. A 60 első számú kislemezzel, a legtöbb előadóval az összes műfajban, a katalógus mély a Strait számára. Ha csak az első számú slágereit játszaná le, akkor szó szerint órákba telne, hogy végigfusson mindegyiken. És még mindig nem jutna el a repertoárja legjobb anyagaihoz. Ezekkel az új műsorokkal a rajongók izgatottak lehetnek, hogy Strait újra színpadra álljon Las Vegasban.

Szerkesztő Választása