Country zenelegendákGeorge-szorosésWillie Nelsonegyütt jelentek meg a Moody Center felszentelésén Austinban, Texasban, egy nagyon különleges éjszakán; Willie Nelson 89. születésnapja, Péntek, április 29 (Vagy ez a 30.?) Utoljára a Willie: The Life and Songs of an American Outlaw című filmben szerepeltek együtt. A show 2019 januárjában zajlott, és olyan más szereplők is szerepeltek benne, mint például Emmylou Harris,Chris Stapletonés Az Avett testvérek.

Most, Willie Nelson csatlakozott George Strait-hez a Strait From the Moody Center-ben , a Texasi Egyetem új, 15 000 férőhelyes arénájának átadási ceremóniája. Strait természetesen fellépett, Willie Nelson & Family és a Randy Rogers Band is.

George Strait vezette a közönséget a Boldog születésnapot Willie Nelson 89. évfordulójának felkavaró előadásában. Néhány duettet is csinált Nelsonnal, előadta a Sing One With Willie és a Pancho és Lefty, ami Nelson egyik első számú slágere volt Merle Haggarddal. Nos, George Strait nem mondhatja, hogy soha többé nem énekelhetett Willie-vel.Willie Nelson extatikus előadást nyújtott, kijátszva a közönség energiáját, miközben olyan régi kedvenceknek szurkoltak, mint az On the Road Again, az Always On My Mind és a Whiskey River. Játszott egy újat is I’ll Love You ‘Till the Day I Die címmel a most megjelent albumáról. Összességében úgy tűnik, hogy ez egy eseménydús születésnap volt Willie Nelson számára, és egy sikeres dedikáció a Moody Center számára.

George Strait énekel egyet Willie-vel, ráadásul Willie Nelson új albumot ad ki a születésnapján

Willie Nelson ajándékot adott magának egy kis születésnapi ajándék formájában egy vadonatúj album A Beautiful Time címmel. Az album őszintén tükrözi karrierjét, és még mindig megmutatja mindazt a zenei és lírai tehetségét, amely oly sok éven át olyan szeretett sikert aratott.

A címadó dalnál, az A Beautiful Time-nál Nelson biztosra veszi, hogy 89 éves lehet, de még nem öreg; az If I ever get old sor visszatérő téma ebben a dalban; Nelson még nem fejezte be az életet, még mindig meg kell tapasztalnia az életet, és ha végre elkészül, elmondhatja majd, hogy valóban nagyon jól érezte magát.

Az egész album tisztelgés a kor előtt, és hálával, alázattal és szándékkal éli az életet. Willie Nelson felülmúlta önmagát ezen, és hozzátette a több évtizeden átívelő munkához és stílusváltásokhoz. Az idő múlásával Willie Nelson hű maradt önmagához és zenéjéhez, és az A Beautiful Time ezt tükrözi. Ez az album minden, amit most meg akarok hallgatni, hogy emlékeztessen arra, hogy csak ez az egy életem van, és jobb, ha szeretettel és pozitív szándékkal vigyázok rá.

Szerkesztő Választása