IsBrian Laundrieelbújt egy bunkerben a Gabby Petito-ügy közepette?

A közösségi média felhasználói a TikTokon megosztott néhány videoklip alapján elméletet alkottak. Egy drón át tudott menni Brian szülei házának hátsó udvarán. A házaspárt, Chris-t és Robertát látták kertészkedni az udvarukban.

Először is, az udvar túloldalán lévő kertfoltok mellett van valami, ami hasonlít egy bunker bejáratához vagy valami díszes kiállításhoz. Amikor ketten meglátják a kamerát az égen, gyorsan bemenekülnek a házukba.Az Atlas Survival Shelters vezérigazgatója, Ron Hubbard beszélt vele Fox hírek annak lehetőségéről, hogy Brian Laundrie elbújt a föld alatt. Azt mondta, hogy még a nedves floridai talaj mellett is könnyű kamrát létrehozni a föld alatt.

Ez nem probléma – tette hozzá Gary Lynch, a Rising S Company munkatársa. Csak elég nehéznek kell lennie ahhoz, hogy ne úszjanak ki.

Ha azonban arról van szó, hogy Brian egy bunkerben van a hátsó udvarban, ez valószínűtlennek tűnik. Brian szövetségi banki csalások elől menekült, és menyasszonya halála iránt érdeklődő személy, túl könnyű lenne.

Továbbá Hubbard azt mondta, hogy van esélykörülbelül nulla.

Gabby Petito Case: További részletek az elméletről

Erre már rájöttek volna – magyarázta. Fontos megjegyezni, hogy a rendőrség már végrehajtotta a házkutatást a földjükön.

Másodszor, Lynch azt mondta, hogy az emberekrejtett bunkerekvirágágyások belsejében, de úgy tűnik, ez nem azBrian Laundrieudvar.

Az a lehetőség, hogy ott van egy bunker, a szüleinek pedig egy bunkere, teljesen 100%-ban valószínű – ismerte el. Ennek ellenére nem úgy tűnt, mintha egy kéz jött volna ki nekem a bunkerből.

Nagyjából egy százalékaEgyesült Államoka polgárok bunkerekkel rendelkeznek. Vannak, akik odáig mennek, hogy a szomszédok tudta nélkül és engedélyek nélkül berakják őket. A jelentések szerint Brian elmenekült és kirándulni indult, hogy megszökjön.

A saját véleményem az, hogy olyan messzire került Floridától, amennyire csak tud – tette hozzá.

Hogyan keveredett kutya, a fejvadász a Brian Laundrie-ügybe?

Végül a Dog, a fejvadász Brian Laundrie-re vadászik. Nászútján volt Floridában, amikor az eset felkeltette a média figyelmét. Azóta is vadászik. Kutyának nemrégiben kellett hazatérnie Coloradóba, miután bokasérülést szenvedett.

KUTYA. Frissítést kaptam a Dog the Bounty Hunter csapatától. Azt mondják, hamarosan visszatér Coloradóba, hogy találkozzon orvosával, miután a keresés során megsérült a bokája. tweetelt . Pénzt is gyűjt az általa „drága keresésnek” nevezett kutatás folytatásához.

Bár Dog nem államon kívül van, még mindig lesben van. Létrehozott egy helyi floridai csapatot, amely elvégzi az alapmunkát. Ezalatt Dog otthon kezeli a vezetékeket, miközben felépül.

Szerkesztő Választása