Gabby Petito ügyének kezdetétől fogva Brian Laundrie és szülei, Chris és Roberta semmilyen módon nem voltak hajlandók segíteni a tiszteknek. Felvették a Long Island-i ügyvédet, Steven Bertolinót. Ez nem sokkal azután történt, hogy Gabby Petito családja szeptember 11-én benyújtotta az eltűnt személy bejelentését.

Most az ügyvéd, aki megkapta az övét 1994-ben a Hofstra Law jogi doktora , rengeteg visszhangot kap Yelp vélemények formájában.

Bertolino üzleti oldaláról szóló több sztár-kritika megszégyeníti őt, amiért a Laundrie családot képviseli.Alapján A New York Post , felháborodott polgárok özönlenek az oldalra, hogy megosszák gondolataikat rövid és homályos kijelentéseivel kapcsolatban.

Azt tanácsolja valakinek, hogy ne lépjen kapcsolatba a rendőrséggel, aki eltűnt lányt keres. Felelősnek és felelősségre vonhatónak kell lennie. Lenyűgöző számomra, hogy milyen söpredéket alszol éjjel, mondta az egyik vélemény.

A felhasználók hírnévre vágyónak nevezték. Egy másik értékelő ezt írta: Ugyanolyan undorító, mint Brian és a mosodai család.

Az ügyvéd közleményben magyarázta a Mosodák hallgatását. Ez azonban kevéssé nyugtatta meg a közvéleményt vagy Gabby családját a múlt héten.

Tapasztalataim szerint gyakran az intim partnerek az első személy, akire a bűnüldöző szervek figyelmüket összpontosítják az ehhez hasonló esetekben, és igaz a figyelmeztetés, hogy bármilyen kijelentést felhasználnak Ön ellen, függetlenül attól, hogy az ügyfelemnek köze volt-e Petito asszony eltűnéséhez. , mondta annak idején Bertolino.

Továbbá Brian Laundrie az egyetlen személy, aki érdeklődik Gabby Petito ügyében. Furcsa viselkedését az állami tisztviselők és a webrajongók egyaránt nagy figyelemmel kísérik.

Az FBI nemrégiben házkutatást tartott a Mosodában, és elkísérte Robertát és Chris-t a helyiségből, bár nem világos,bármivel megvádolják őket.Brian autója voltvontatott isaz ingatlanból.

Gabby Petito és Brian Laundrie kapcsolata

Gabby és Brian élénk online jelenléttel rendelkeztek, azonban valós kapcsolatuk bonyolultabb lehetett. Ők ketten egy 2012-es Ford Transittal utaztak szerte az országban. Több nemzeti parkot is meglátogattak, útközben megosztották kempingfotóikat.

Ezenkívül egy veszekedés miatt a utahi rendőrség megállította a két utazót, miután egy szemtanú látta, hogy Gabby és Brian verekednek. A 911-es segélyhívó úgy vélte, hogy a vita fizikaira fajult, az úriember megpofozta a nőt.

Gappy Petito családja utoljára augusztus végén hallott róla. A hatóságok szeptember 19-én fedeztek fel egy holttestet, amely hasonlít a leírására. A Grand Teton Nemzeti Parkot kutatták, ahová a házaspár utazott, amikor a tisztviselők megtalálták a maradványokat.

Azóta egytámogatás kiáradásamert Gabby és családja átvette a közösségi médiát. Sokan osztoznak a család szívfájdalmában, és részvétüket fejezik ki.

A megtalált holttest boncolására kedden kerül sor. A boncolás részletei megerősíthetik a maradványok kilétét, és valószínűleg meghatározhatják a halál okát.

ABrian Laundrie keresése folytatódika Carlton Reserve-ben Sarasota megyében.

Szerkesztő Választása