Gabby Petito: A Laundrie család megtalálta a jegyzetet – amelyet a rendőrség hagyott hátra –, és úgy döntöttek, hogy otthagyják, arra az esetre, ha Brian a keresés közepette visszatérne járművéhez.

Brian Laundrie, Gabby Petitio vőlegénye még mindig szabadlábon van. Jelenleg a floridai lakos eltűnt, miután kirándulni indult a Sarasota megyei hatalmas Carlton Reserve-be.

Ma már tudjuk, hogy Laundrie járműve – egy Ford Mustang – a természetvédelmi területen kívül parkolt a múlt héten. Ügyvédje, Steven Bertolino elmondja A New York Post hogy a rendőrség figyelmeztetést hagyott a Laundrie's Mustangon múlt szerda, szeptember 15. előtt.Azon a szerdán,a Mosodamondják, hogy megtalálták a cetlit Brian járművén, és úgy döntöttek, hogy otthagyják – arra az esetre, ha Gabby Petito keresése közben felbukkanna. Bertolino szerint a feljegyzés a Mustang rendőrök általi eltávolítását kérte.

23 éves Brian LaundrieA hatóságok szerint szeptember 14-én, kedden eltűnt a 25 000 hektáros Carlton Reserve-ben. Azóta nem hallottak felőle. Családja csak szeptember 17-én, pénteken jelentette be eltűnését.

Ez idő alatt az FBI és a helyi hatóságok az Egyesült Államokban megkezdik a 22 éves Gabby Petito utáni kimerítő kutatást. A floridai tisztviselők kénytelenek lesznek Laundrie után is felkutatni.

A keresésA Carlton Reserve-ben található mosoda azonban szeptember 20-án, hétfőn nem üzemel. A rendőrség arra hivatkozik, hogy minden lehetőséget kimerített az ottani terület felkutatásában.

Laundrie továbbra is érdekelt személy Gabby Petito ügyében, és a hatóságok máshol folytatják a keresését.

Gabby Petitóval „konzisztens” testet találtak, ahogy Brian Laundrie nagyban marad

Szeptember 19-én, vasárnap egy holttest szívszorító felfedezéséhez vezetne a wyomingi Grand Teton Nemzeti Park közelében. Az FBI sajtóközleményében a maradványokra hivatkoznak, amelyek összhangban vannak Gabby leírásával.

A helyi hatóságok a Bridger-Teton Nemzeti Erdőben fedezik fel a felfedezést a kempingek kétnapos kutatása után. A legfrissebb információk szerint a holttestet a Spread Creek Dispersed Camping Area környékén találták meg.

Mindenekelőtt őszinte és szívből jövő részvétemet szeretném kifejezni Gabby családjának, aki a felfedezés nyilvánosságra hozatala közepette egy érzelmes Charles Jonesnak, az FBI denveri iroda felügyelő rezidens ügynökének ajánlott vasárnap.

A teljes kriminalisztikai azonosítás nem fejeződött beJones folytatja, hogy 100%-osan megerősítse, megtaláltuk Gabbyt, de a családját értesítették. Ez egy hihetetlenül nehéz időszak (Gabby Petito) családja és barátai számára.

Gabby szülei utoljára augusztus 25-én hallottak felőle, miközben a Laundrie-vel utazott. Ők ketten Amerika nyugati nemzeti parkjaiba látogattak el. Laundrie ezután szeptember 1-jén Gabby furgonjával térne haza Floridába – a vőlegénye nélkül. Nem volt hajlandó beszélni a hatóságokkal a családjával töltött idő hátralévő részében, mielőtt eltűnt.

A feltételezések szerint az FBI hétfőn portyázik Laundrie házában.

Szerkesztő Választása