A dadus közel 30 éves, és úgy tűnik, készen áll egy esetleges újraindításra Fran Drescher szeme láttára. Természetesen arról ismert, hogy Fran Fine-t játszotta a CBS-s sitcomban. Charles Shaughnessy özvegy Maxwell Sheffieldet alakította a műsorban. A sorozat hat évadon keresztül futott, és valószínűleg készen áll arra, hogy visszatérjen a tévéképernyőre. Ha mostanában szeretné megnézni a műsort, akkor megtalálhatja a COZI TV-n és a Pluto TV-n.

Drescher, aki Emmy- és Golden Globe-jelölt színésznő, arról beszélt, hogy elhozza A dadus vissza a kis képernyőre. Egy interjúban ezt tette TV Insider . Azt is meg kell jegyezni, hogy Drescher a SAG-AFTRA elnöke.

Fran Drescher szerint a dada novemberben lesz 30 éves

„Vicces, mert novemberben ünnepeljük a 30. évfordulónkat” – mondta Drescher. – Ennek 30 éve lesz A dadus olyan őrülten kezdődött, mint amilyennek hangzik. Így hát anyavállalatunk, a Sony elnökével beszélgetünk arról, hogy mit tehetünk, ami különleges az ünneplésben. Ez nem újraindítás, de sosem lehet tudni. Lehet egy hátsóajtós pilóta.„Sok különböző mód létezik A dadus el lehet dönteni, hogy ez ugyanaz a koncepció egy teljesen új szereplőgárdával a 2020-as években” – mondta. „Legyen szó az eredeti szereplőgárdáról, amely magában foglalja az ikreket és természetesen az összes szereplőt. Vagy talán egy spinoff az egyik szereplővel. Úgy gondolom, hogy ez az egyik legerősebb út az lenne, ha magammal és Charles Shaughnessyvel Fran és Mr. Sheffield szerepében. Akkor arról lenne szó, hogy kitaláljuk, ki az a Fran a 2020-as években. miről szól?”

Drescher különböző vendégsztárokról beszélt a műsorban

Fran Drescher megemlített néhány vendégsztárt is A dadus az évek alatt. Olyan emberek, mint Dan Aykroyd, Elizabeth Taylor, Elton John, Bette Midler és Rosie O’Donnell. Drescher a sztárok megjelenéséhez hasonlította a megjelenésüket Szeretem Lucyt , ahol jóformán csak megjátszották magukat.

Emellett azon kapja magát, hogy visszanéz a régi epizódokhoz, amikor nézi A dadus a saját ágyának kényelméből. „Néhány epizódot nem ismerek annyira, ami vicces” – mondta Drescher. – Szinte friss szemmel nézem.

Amikor megjegyzik, hogy a világ ma más, mint amilyennel Fran néz szembe a műsorban, Drescher elismerte, hogy így van. De van néhány ötlete a műsor működésére. „Ki az a Fran ma? Mit tesz, hogy kielégítse igényeit és kreativitását?” azt mondta. „A politikája, a divatérzéke, a gyermekei és a szülei, valamint a férje iránti szeretete. Ezt egy új szezonban vizsgálják meg.”

Szerkesztő Választása