Napokkal a maradványok utánGabby Petitofiú barátBrian LaundrieA Myakkahatchee Creek Környezetvédelmi Parkban fedezték fel, a drónfelvételek most megmutatják a Laundrie megtalálásának pontos helyét.

A drónfelvételek a floridai park területét tárják fel, ahol a rendőrség felfedezte, hogy reggel Brian Laundrie maradványait találták meg – jelentette ki a Fox News Twitter-bejegyzésében.

Mielőtt szeptember közepén eltűnt, Brian Laundrie visszatért floridai otthonába, miután hosszú távú barátnője, Gabby Petito nélkül terepjáróra indult. Laundrie állítólag nem volt hajlandó megosztani, mi történt Petitóval, és miért nem tért vissza vele Floridába. A 23 éves férfi szeptember 13-án tűnt el, miután állítólag kirándulni indult a floridai Sarasota megyében található Carlton Reserve-ben.

A rendőrök szeptember 18-án megtalálják Gabby Petito maradványait a wyomingi Grand Teton Nemzeti Parkban. Ez napokkal azután történt, hogy Brian Laundrie kirándult. Nekihaláloka fojtás.

Brian Laundrie ügyvédje további részleteket oszt meg arról a pillanatról, amikor a 23 éves szülei tudomást szereztek az emberi maradványokról

A legutóbbi interjú során Fox News Digital , Brian Laundrie ügyvédje, Steven Bertolino további részleteket árult el arról, amikor a 23 éves lány szülei, Chris és Roberta Laundrie értesültek a maradványokról a Myakkahatchee Creek Environmental Parkban.

A [bûnüldözés] megkérte õket, hogy azonosítsák a hátizsákot – magyarázza az ügyvéd. Roberta megállapította, hogy a hátizsák Briané [Laundrie].

Bertolino azt mondja, miután Roberta azonosította a hátizsákot, ő és Chris elhagyták a parkot.

Mert ez most nyomozási jelenetté válik.

Bertolino azt is megerősíti, hogy az emberi maradványokat Brian Laundrie hátizsákja mellett vagy annak közelében találták. Chrisnek és Robertának azt mondták, hogy maradványok vannak ott. Nyilvánvalóan nem tudták, hogy Briané-e vagy sem.

A Laundrie ügyvédje elárulta, hogy Brian Laundrie maradványai egy törvényszéki antropológusnál vannak további értékelés céljából. Eközben a nyomozók most azon dolgoznak, hogy megállapítsák a 23 éves férfi halálának idejét, okát és módját.

Bertolinokorábbanarról beszélt a médiának, hogy szeptember 12-én és 13-án is beszélt Laundrie-vel. Ez a fiatalember eltűnése előtt történt. Az ügyvéd azt is kijelentette, hogy rossz kifejezéseket használt, amikor kijelentette, hogy Laundrie gyászol.

Még mindig kitartok mellette, hogy Brian ideges volt. Nem volt rendjén, magyarázza Bertolino a Fox Newsnak. Akkoriban Chris azt mondta: „Nem tudtam megállítani. Ment.” És úgy tűnik, ez olyasvalami, amit azt kívántunk, bárcsak ne tenné meg.

Miközben a Laundrie eltűnése előtti napokon elmélkedik, Bertolino úgy emlékszik, Petito eltűnésével együtt, hogy sok minden történt a Laundrie otthona körül. Hétvégén kaptak telefonhívásokat. Ki kellett szállnia, és ki kell tisztítania a fejét.

A nyomozás még tart Petito halálával kapcsolatban.

Szerkesztő Választása