Sok rajongó ismeri Gary Sinise-t néhány fellépéséről. Például Mac Taylor alakítása a filmben CSI felejthetetlen. Azonban Dan hadnagyot játszva Forrest Gump messze a legikonikusabb szerepe. Az is lehet, hogy az egyik kedvence. Az év elején Sinise ezt mondta megtiszteltetés volt a sebesült vietnami veteránt játszani mert igazi sebesült veteránokat tudott képviselni. Közel három évtizeddel azután, hogy elvállalta ezt a szerepet, még mindig segíti azokat, akik szolgáltak.

Hogyan tiszteli Gary Sinise a veteránokat

Egy nemrégiben megjelenése on Fox hírek Gary Sinise elmondta, hogyan tiszteli meg a veteránokat idén karácsonykor és az év minden második napján. Sinise veteránok és katonai személyzet családjában nőtt fel. A 80-as években bekapcsolódott a vietnami veteránszervezetekbe, hogy segítse azokat, akik ebben a konfliktusban részt vettek. Aztán lehetőséget kapott a sebesült állatorvosok képviseletére. Később azt mondta, hogy erőteljesen támogatni kezdte az elsősegélynyújtókat és a hadsereget. Azonban 9/11 után Sinise nagy sebességbe rúgta.

Sinise elmondta, hogy látta, hogyan bántak az emberek a vietnami veteránokkal, amikor hazajöttek, és nem akarta, hogy ez megtörténjen azokkal, akik Irakban és Afganisztánban szolgáltak. Ezt követően „több[le] nonprofit szervezettel kezdett együtt dolgozni szerte az országban, és megpróbált pénzt gyűjteni nekik, és különböző módokon támogatni őket. Aztán 12 évvel ezelőtt elindította a Gary Sinise Alapítványt.„A Gary Sinise Alapítvány azért van itt, hogy kiszolgálja és tiszteletben tartsa az országunkat szolgáló férfiak és nők szükségleteit” – magyarázta Sinise. Az alapítvány nem csak a veteránok igényeit szolgálja ki. Sinise csoportja a jelenlegi katonai személyzetet, az elsősegélynyújtókat és a Gold Star családokat is szolgálja. Nézze meg a alapítvány honlapja hogy többet tudjon meg az alapítványról, és arról, hogyan segíthet tiszteletben tartani azokat, akik szolgáltak.

Szerkesztő Választása